reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny a jak wasi partnerzy zareagowali na tą nowinę? Bo mój niby się ucieszył, wszak chcial i razem ze mną przyglądał sie paskom owulacyjnym, jak dostawalam okresu to bylo mu przykro, ale teraz jest dziwny... Bylismy teraz na zakupach i z poczatku nie chcial wejsc ze mna do smyka ale koniec końców ze mną tam wszedł i jakos nie widzialam zachwytu bardziej przerażenie. Nie wiem czy u nich ta radość to ujawnia się dopiero po narodzinach?

Jestem zestresowana że to pozamaciczna bo lekarz mowil że jak będzie mnie brzuch bolał mam od razu dzwonić do niego i jak będę krwawic. Chyba prawie w 7 tygodniu już coś powinno być widać? Martwię się [emoji55] niby znalazl pęcherzyk ale nie jest przekonany czy to ciążowy
A znasz datę owulacji?
Ja przeszłam pozamaciczna ale od razu krwawiłam....

reklama
Do góry