reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

A mam ciąża pracę wuec tez musze zacząć sie oszczędzać stąd chce szybciej powiedzieć żeby t bylo jasne czemu niektorych rzeczy nie robię
To co innego, w takim wypadku faktycznie im szybciej tym lepiej. ja siedzę przy biurku, jedynie stres jest najgorszy, ale aż tak nie obciąża

reklama
Jejku jaki ja mam dzis dzien... W nocy moje dziecko wstalo 3:30 i nie spalo 1.5h a teraz w ciagu dnia tak marudzi ze juz mam dosyc, spać nie chce. A na rekach juz mi ciężko ją nosic

Cześć, też przywitam się na lipcowych mamach.
Test robiłam w tamtym tygodniu w środę w terminie @ i pojawiły się dwie kreseczki.
Termin porodu według kalkulatorów to 07.07.2021, chociaż aplikacja o której wcześniej pisałyście pokazała 06.07.2021.
Na pierwszą wizytę umówiłam się na 20.11.
Wszystkim gratuluje ciąży.

Czesc :) Ja też robiłam test w środę, też mam termin porodu na 7.7, a wizytę mam 19.11 więc bardzo podobnie [emoji6]
Test robiłam w tamtym tygodniu w środę w terminie @ i pojawiły się dwie kreseczki.
Termin porodu według kalkulatorów to 07.07.2021, chociaż aplikacja o której wcześniej pisałyście pokazała 06.07.2021.

Witajcie kochane,
ja wczoraj byłam na pierwszym USG
i muszę się pochwalić na ekranie widać dwa zarodeczki ❤ ❤
Bardzo się cieszę i w ogóle mnie to nie martwi, mamy trochę bliźniaków w rodzinie i nawet trojaczki, wiec nic strasznego. To moja czwarta ciąża wiec będę miała teraz pięcioro dzieci. Jak dla mnie bosko :D:oo_O:D

Załączniki

• WhatsApp Image 2020-11-02 at 11.23.43.jpeg
    WhatsApp Image 2020-11-02 at 11.23.43.jpeg
    140,5 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Witaj i gratuluję Ci serdecznie, dużo dziewczyn z terminami 6-7 lipca mamy tutaj.

Do góry