reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

Ja to mam fajna teściowa, wspolczuje wszystkim, którzy nie mogą się z nimi dogadac. Też wiem o rzeczach takich, które nawet dzieci nie wiedzą od niej.
Teraz jej ojciec w szpitalu (mówię na niego dziadek) dzwonię codziennie tylko i wyłącznie ja żeby się czegoś dowiedzieć, ona nie dzwoni, bo się szybko denerwuje i płaczę do słuchawki. Miałam dziwne przejścia z mężem np. Rozstanie na 3 msc, widzę że teściowa inaczej teraz na mnie 0atrzy. Nawst swojej córce nie dała numeru do lekarza, bo boi się, że zrobi awanturę, albo coś nagada.

reklama
Wiecie z czego się cieszę? Że byłam u lekarza wtedy i że widać tylko 1 mm pęcherzyka mnie uciewszyl, bo wiem że nie ma pozamacicznej, a tego obawiałam się najbardziej. Oczywiście nie strasze, ja tylko głośno mowie co czuje

Wiecie z czego się cieszę? Że byłam u lekarza wtedy i że widać tylko 1 mm pęcherzyka mnie uciewszyl, bo wiem że nie ma pozamacicznej, a tego obawiałam się najbardziej. Oczywiście nie strasze, ja tylko głośno mowie co czuje
Dlatego juz nie mogę sie doczekać wizyty u lekarza.. W którym tygodbiu bylo juz u ciebie widać?

Ja na razie oaza spokoju, czekam do 19.11 na wizytę i mam nadzieję że wszystko jest w jak najlepszym porządku

Jeszcze jak na złość ma włosy do połowy pleców a nie chce jej nic a nic o ciąży mówić bo pół miasta zaraz będzie wiedziało i wszystkim sensację zrobi ehhh moja teściowa jest koszmarna, jak tylko coś nie idzie po jej myśli to już fochy robi i pufa a to ciśnienie ma a to krzyknąć nie można a to uwagi jej zwrócić nie można bo już od razu ciśnienie puls i zawał ma [emoji23] a jak wasze teściowe ? Moja to z piekła rodem
Ja mam fajną teściową chociaż na początku nie było tak kolorowo , nie mogłam się z nią dogadać ale przykre doświadczenia zbliżyły nas do siebie . Bardzo nam pomaga i zawsze mogę na nią liczyć .

U mnie 3 ciąża i choć zawsze chciałam 3 to trudno mi się było zdecydować że już czas. Chyba z 1 i 2 łatwiej podjąć decyzję 🙂 no i w najbliższej rodzinie wszyscy mają 1-2 dzieci
Ja mam 5 letniego syna i teraz 6 tydzień jakoś. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Mam mdłości i brak apetytu. Jem na siłę chociaż troszkę a częściej. Niestety pojawiają się plamienia i obawiam się trochę. Jutro koniecznie idę do lekarza...

Dziewczyny od kiedy planujecie pójść na zwolnienie lekarskie? Ja pracuję w żłobku. Mam tam teraz siedlisko bakterii. Mój syn 5 letni teraz się trochę rozchorował i będę z nim tydzień na opiece. Planuję później pójść na zwolnienie, bo się przeciążyłam w pracy i troszkę plamienia mam. Boję się bo staraliśmy się z mężem ponad rok...

Jeszcze jak na złość ma włosy do połowy pleców a nie chce jej nic a nic o ciąży mówić bo pół miasta zaraz będzie wiedziało i wszystkim sensację zrobi ehhh moja teściowa jest koszmarna, jak tylko coś nie idzie po jej myśli to już fochy robi i pufa a to ciśnienie ma a to krzyknąć nie można a to uwagi jej zwrócić nie można bo już od razu ciśnienie puls i zawał ma [emoji23] a jak wasze teściowe ? Moja to z piekła rodem
Moja jest niby mila ale swoje mysli.. tak średnio za nią przepadam.
Aj temat rzeka ;) moze innym razem.

reklama
Jak wszystko będzie dobrze to luty-marzec [emoji4]
Dziewczyny od kiedy planujecie pójść na zwolnienie lekarskie? Ja pracuję w żłobku. Mam tam teraz siedlisko bakterii. Mój syn 5 letni teraz się trochę rozchorował i będę z nim tydzień na opiece. Planuję później pójść na zwolnienie, bo się przeciążyłam w pracy i troszkę plamienia mam. Boję się bo staraliśmy się z mężem ponad rok...

Do góry