reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Miałam dokładnie tak samo w 25dc kiedy rano robiłam betę z krwi. Nawet później pisałam do męża że albo jestem w ciąży, albo mam jakiegoś wirusa bo jestem bardzo słaba, kręci mi się w głowie, było mi niedobrze i miałam lekkie rozwolnienie. To był totalny szok gdy beta wyszła pozytywną ;) ale fakt był taki, że w tym czasie panował wirus bo koleżanki z pracy miały dokładnie te same objawy, moja ciotka też a w ciąży nie jest żadną oprócz mnie hihihi:) zrobiłam sobie syrop imbirowo-cytrynowy z miodem i dużo to piłam, nawet z wodą i teraz czuję się świetnie. Też straciłam poprzednią ciążę ale teraz jestem dziwnie spokojna, że wszystko będzie dobrze. Gratulacje i nie stresuj się 😘
Jakie proporcje na ten syrop :)?

Dziewczyny czy któraś z Was też ma takie problemy, ze spaniem? Dzisiaj pobudka o 5 po głupim śnie i juz nie dałam rady zasnąć ani wygodnie się ułożyć [emoji2360]
Ja tak mam od paru dni.

A slyszalyscie o czyms takim ze zwierzeta mogą wyczuc ze jestescie w ciąży?
Moj pies zaczal za mna łazic a zazwyczaj tego nie robi. Ciekawe czy to o to chodzi 🤔

Ja mam kota ale ten to zawsze swoimi drogami chodził tylko z rana ma ochotę na przytulasy to włazi do łóżka i zaczyna mruczeć. Wtedy trzeba go drapać [emoji28]
Ja tak mam od paru dni.

A slyszalyscie o czyms takim ze zwierzeta mogą wyczuc ze jestescie w ciąży?
Moj pies zaczal za mna łazic a zazwyczaj tego nie robi. Ciekawe czy to o to chodzi [emoji848]

reklama
Do góry