reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

A powiedzcie mi czy któraś z was ma pracę bardzo kontaktowa z innymi? Jestem Fryzjerka i to w dodatku w galeri handlowej i boję sie trochę zachorowania na covid wiadomo i inne choroby... Myślę o tym ze jakby dali kwarantanne to mógłby przepaść mi ważne badania w ciąży itd..

reklama
Wow. Ładny wynik. Ja robiłam dziś mam Beta hcg 138. Zgodnie z wyliczeniami koniec 3 tyg. Termin na 7.07.21...
Witam, ja też zobaczyłam 2 kreski już na paru testach [emoji16] to moja pierwsza ciąża i poleciałam odrazu na test Beta hcg ake jakiś wysoki minsie wydaje 233,70 jestem według obliczeń na początku 4 tygodnia... Aplikacja ni wyliczyła termin na 10 lipca, jaj myślicie beta jest ok? I kiedy najlepiej sie udać twraz na wizytę do ginekologa?

reklama
Jeszcze nie wiem kiedy jest najlepszy moment [emoji848], prawdopodobnie przy 5/6 tygodniu... ale może pójdę teraz w środę, z racji tego , że już kiedyś straciłam wcześnie maleństwo.... I teraz bym tego nie chciała.
Trzeba myśleć pozytywnie 😉 js w poniedziałek dzwinie sie umówić mam nadzieję na jak najszybszą wizytę ale zeby było juz cos widać 🙈

Do góry