Bububi
Zaangażowana w BB
Super, gratuluję!Zmęczona i bardzo obolała. Ale to dlatego, że córka jest już z nami na świecie.
Choć uczciwie przyznaję, że 3995 g i 58 cm mocno dały mi w kość.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, gratuluję!Zmęczona i bardzo obolała. Ale to dlatego, że córka jest już z nami na świecie.
Gratulacje! Możesz być dumna z tego, że dałaś radę i oczywiście z małej, że tak ładnie się rozwinęłaZmęczona i bardzo obolała. Ale to dlatego, że córka jest już z nami na świecie.
Zmęczona i bardzo obolała. Ale to dlatego, że córka jest już z nami na świecie.
Kochana mi od miesiąca lekarze wmawiali , że dziecko ma 2500 i nie rośnie . Na ostatnim USG niby 2600Teraz bobas waży około 2700. I 3 tygodnie temu było tak samo. Może macie rację, ale mimo wszystko mnie to stresuje bo od początku kilku lekarzy mówiło że dziecko na pewno będzie powyżej 3,5 kg, a to już 38 tydz więc niepokoi mnie to zahamowanie wzrostu....