G
guest-1672688487
Gość
Ja z PolskiHehe też odnioslam takie wrażenie.
Skąd z Polski jesteście?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z PolskiHehe też odnioslam takie wrażenie.
Skąd z Polski jesteście?
Może to krwiak podobnie mam.. już 1.5 tygodnia plamienie byłam 2x u gine i przepisał duphaston dużo odpoczywam. Ostatnuo w czwartek juz byl widoczny zarodek i bijace serce. Plamieniem kazał się nie przejmować o ile jest brązowe/ kawowe Plamienie możesz mieć z krwiak oszczędzaj sieDziewczyny na papierze byl jasno brazowy sluz. Polozylam sie do lozka....boje sie. Jutro bedzie 7+0. Nie chce stracic ciazy.
Co mam robic?
A to blisko.. Dordrecht [emoji6]
Ja że względu na poprzednia ciążę jestem pod opieka Szpitala... Dzisiaj dostałam cały zestaw "wszystkiego" Ale przynajmniej bez proszenia [emoji846] i w gratisie ginekolog co prowadziła mi poprzednia ciążę. Ma Polskie korzenie.. Mówi po polsku i jest jakoś bardziej wyrozumiała jak jej koleżanki [emoji23] wizyty będę mieć co 3 tyg.
Ooo dołączam do pytania bo moja waga ani myśli zwolnić a to dopiero 8+3 Pierwszy raz w ciąży mi tak waga jedzie do góry nie wiem o co chodziDziewczynki a ja mam pytanko co do cwiczen chcialabym mimo wszystko o siebie zadbac mam na to wiecej czasu i w ogole chcialabym ladnie wygladac w tej ciazy.. czy cwiczenia np na takim youtubie sa bezpieczne?
Nie... ja mieszkam na polskiej wsi i nigdzie się nie wybieramMam wrazenie ze wiekszosc dziewczyn z forum to zagranica mieszka
Będzie dobrze spokojnieWizyte następna wyznaczyła mi w sylwestra czyli za mc. Wymiary są tylko pęcherzyka, dzidziusia i termin porodu. W karcie ciąży w rubryce tętno też nic nie wpisała.
Też mam zamiar ćwiczyć. W aplikacji preglife są filmy z jogą dla kobiet w ciąży. Jutro na wizycie zapytam czy nie ma jakiś przeciwwskazań. Poszłabym gdzieś na spacer, Muszę mojego zaciągnąć żebyśmy razem chodzili, on jest niby chętny tylko ja zaraz sapie jak lord VaderOoo dołączam do pytania bo moja waga ani myśli zwolnić a to dopiero 8+3 Pierwszy raz w ciąży mi tak waga jedzie do góry nie wiem o co chodzi
Dziewczyny moja koleżanka jest już w 8 miesiącu ma problemu z kręgosłupem i ledzwiami była u fizjoterapeuty i bardzo polegała joge dla ciężarnych yt satam jeszcze chyba 2 inne filmy wygląda super polecam. Ja zostawiają na 2 trymestr. Odpuscilam całkowicie wszytsko obecnieTeż mam zamiar ćwiczyć. W aplikacji preglife są filmy z jogą dla kobiet w ciąży. Jutro na wizycie zapytam czy nie ma jakiś przeciwwskazań. Poszłabym gdzieś na spacer, Muszę mojego zaciągnąć żebyśmy razem chodzili, on jest niby chętny tylko ja zaraz sapie jak lord Vader
Właśnie ja też mam problemy z kręgosłupem. W październiku miałam rezonans.. skolioza, lordoza i dwa torbiele w okolicy krzyżowej. Dawno temu chwilę ćwiczyłam jogę i po niektórych niepozornych ćwiczeniach można mieć zakwasy w miejscach o których się nawet nie wiedziało jak tylko gin da mi zielone światło, juz jutro zacznęDziewczyny moja koleżanka jest już w 8 miesiącu ma problemu z kręgosłupem i ledzwiami była u fizjoterapeuty i bardzo polegała joge dla ciężarnych yt satam jeszcze chyba 2 inne filmy wygląda super polecam. Ja zostawiają na 2 trymestr. Odpuscilam całkowicie wszytsko obecnie
Ale jeśli nie macie żadnych przeciwwskazań myślę że możecie śmiało takie rozciąganie sobie urządzić.