reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny na papierze byl jasno brazowy sluz. Polozylam sie do lozka....boje sie. Jutro bedzie 7+0. Nie chce stracic ciazy.

Co mam robic?
Może to krwiak podobnie mam.. już 1.5 tygodnia plamienie byłam 2x u gine i przepisał duphaston dużo odpoczywam. Ostatnuo w czwartek juz byl widoczny zarodek i bijace serce. Plamieniem kazał się nie przejmować o ile jest brązowe/ kawowe Plamienie możesz mieć z krwiak oszczędzaj sie😊

No to faktycznie blisko. Ja w sumie nie wiem jak to u mnie będzie. Dowiem się dopiero za tydzień. Zazdroszczę polskiej ginekolog. Moje położne są w miare tylko jedna szkoda gadać. A na nią najczęściej trafiałam.
A to blisko.. Dordrecht [emoji6]
Ja że względu na poprzednia ciążę jestem pod opieka Szpitala... Dzisiaj dostałam cały zestaw "wszystkiego" Ale przynajmniej bez proszenia [emoji846] i w gratisie ginekolog co prowadziła mi poprzednia ciążę. Ma Polskie korzenie.. Mówi po polsku i jest jakoś bardziej wyrozumiała jak jej koleżanki [emoji23] wizyty będę mieć co 3 tyg.

Dziewczynki a ja mam pytanko co do cwiczen chcialabym mimo wszystko o siebie zadbac mam na to wiecej czasu i w ogole chcialabym ladnie wygladac w tej ciazy.. czy cwiczenia np na takim youtubie sa bezpieczne?

Dziewczynki a ja mam pytanko co do cwiczen chcialabym mimo wszystko o siebie zadbac mam na to wiecej czasu i w ogole chcialabym ladnie wygladac w tej ciazy.. czy cwiczenia np na takim youtubie sa bezpieczne?
Ooo dołączam do pytania 😊 bo moja waga ani myśli zwolnić a to dopiero 8+3 😬 Pierwszy raz w ciąży mi tak waga jedzie do góry nie wiem o co chodzi :(

Ooo dołączam do pytania 😊 bo moja waga ani myśli zwolnić a to dopiero 8+3 😬 Pierwszy raz w ciąży mi tak waga jedzie do góry nie wiem o co chodzi :(
Też mam zamiar ćwiczyć. W aplikacji preglife są filmy z jogą dla kobiet w ciąży. Jutro na wizycie zapytam czy nie ma jakiś przeciwwskazań. Poszłabym gdzieś na spacer, Muszę mojego zaciągnąć żebyśmy razem chodzili, on jest niby chętny tylko ja zaraz sapie jak lord Vader 🤪

Też mam zamiar ćwiczyć. W aplikacji preglife są filmy z jogą dla kobiet w ciąży. Jutro na wizycie zapytam czy nie ma jakiś przeciwwskazań. Poszłabym gdzieś na spacer, Muszę mojego zaciągnąć żebyśmy razem chodzili, on jest niby chętny tylko ja zaraz sapie jak lord Vader 🤪
Dziewczyny moja koleżanka jest już w 8 miesiącu ma problemu z kręgosłupem i ledzwiami była u fizjoterapeuty i bardzo polegała joge dla ciężarnych yt satam jeszcze chyba 2 inne filmy wygląda super polecam. Ja zostawiają na 2 trymestr. Odpuscilam całkowicie wszytsko obecnie
Ale jeśli nie macie żadnych przeciwwskazań myślę że możecie śmiało takie rozciąganie sobie urządzić.

reklama
Dziewczyny moja koleżanka jest już w 8 miesiącu ma problemu z kręgosłupem i ledzwiami była u fizjoterapeuty i bardzo polegała joge dla ciężarnych yt satam jeszcze chyba 2 inne filmy wygląda super polecam. Ja zostawiają na 2 trymestr. Odpuscilam całkowicie wszytsko obecnie
Ale jeśli nie macie żadnych przeciwwskazań myślę że możecie śmiało takie rozciąganie sobie urządzić.
Właśnie ja też mam problemy z kręgosłupem. W październiku miałam rezonans.. skolioza, lordoza i dwa torbiele w okolicy krzyżowej. Dawno temu chwilę ćwiczyłam jogę i po niektórych niepozornych ćwiczeniach można mieć zakwasy w miejscach o których się nawet nie wiedziało ☺️ jak tylko gin da mi zielone światło, juz jutro zacznę

Do góry