Mam pytanie, myślicie ze nie będzie ginekolog robił problemu jeśli będzie mi zakładać kartę ciąży w tym samym dniu w którym będę robiła badania prenatalne? Dopiero wtedy będę w Polsce, a karta jest mi potrzebna, bo rodzic tez chce w Polsce
reklama
Mialam, ostatnie 24.11 wtedy dzidzia miala 22 mm z okresu ciaza powinna byc duzo starsza, bo miesiaczke mialam 20.09, ale ja mam dlugie cykleA mialas już usg? Ja to na pewno w czerwcu urodze. Bo będę mieć cesarke
Ja nie wiem jeszcze, wszystko zalezy od okulisty, jak moja wada wzroku z porodem silami natury.
W piatek ide na badania krwi itd, a w poniedzialek 7.12 mam kolejna wizyte u gina.
K
Katijah
Gość
Nie miałam jeszcze, 16.12 mam drugie usg
Silence85
Fanka BB :)
Ja miesiączkę miałam 18. 09 a cykle mam regularne 28 dni. Tylko coś się w tym przesuneloMialam, ostatnie 24.11 wtedy dzidzia miala 22 mm z okresu ciaza powinna byc duzo starsza, bo miesiaczke mialam 20.09, ale ja mam dlugie cykle
Ja nie wiem jeszcze, wszystko zalezy od okulisty, jak moja wada wzroku z porodem silami natury.
W piatek ide na badania krwi itd, a w poniedzialek 7.12 mam kolejna wizyte u gina.
aaasssiiikkk
Ja całkiem panikuje, bo nie mam żadnych objawów jedynie to czasem poczuje jakieś kłucie czy coś..Ja dzisiaj patrze w kalendarz i minęło dopiero 2 tygodnie od pierwszej wizyty a myslalam ze juz miesiąc nie wiem jak wytrzymam jeszcze dwa ;0
Swoją drogą czy wy tez tak panikujecie jak zanika jakis objaw ?
Madzia04071990
Daj znać jak u Ciebie wyszłoNie miałam jeszcze, 16.12 mam drugie usg
A w którym tygodniu tak lekarz stwierdził?
Ja do 29.12 muszę czekać
lady87
Edyta
Taak !
Ja dzisiaj patrze w kalendarz i minęło dopiero 2 tygodnie od pierwszej wizyty a myslalam ze juz miesiąc nie wiem jak wytrzymam jeszcze dwa ;0
reklama
Madzia04071990
Oj tak panika jest na początku dziennymJa dzisiaj patrze w kalendarz i minęło dopiero 2 tygodnie od pierwszej wizyty a myslalam ze juz miesiąc nie wiem jak wytrzymam jeszcze dwa ;0
U mnie tyle gorzej, bo nie mam żadnych objawów ciazy
Od dziś zaczęło mi być nie dobrze, ale nie wiem czy to nie wina luteiny pod język. Dodatkowo od samego początku jak nie plamienia to brązowawy śluz co powiększa ten strach.
Tak chyba już będzie do końca