reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Hej dziewczyny!

Mój szacowany termin porodu to 31.07.2021, czyli łapię się jeszcze na Wasze forum :) Wróciłam właśnie od lekarza, ale niestety na usg nie było widać jeszcze serduszka, więc trochę się zmartwiłam :( Lekarz twierdzi, że jeszcze za wcześnie, ale wiadomo pojawił się niepokój.... Aplikacja Preglife pokazuje mi, że jestem 5+3 natomiast Hi Mommy, że jestem 6+4. Wiecie która aplikacja pokazuje prawidłowe daty? Wy w którym dniu słyszałyście/widziałyście już serduszko?

Pozdrawiam serdecznie i życzę dobrego samopoczucia! :)
Wydaje mi sie ze to zbyt wcześnie na serduszko. Z tego co tu czytałam to tydzień pózniej w stosunku do Twojej wizyty jest widać serduszko. Ja byłam 6+5 i było widac bijące seduszko.

reklama
Hej dziewczyny!

Mój szacowany termin porodu to 31.07.2021, czyli łapię się jeszcze na Wasze forum :) Wróciłam właśnie od lekarza, ale niestety na usg nie było widać jeszcze serduszka, więc trochę się zmartwiłam :( Lekarz twierdzi, że jeszcze za wcześnie, ale wiadomo pojawił się niepokój.... Aplikacja Preglife pokazuje mi, że jestem 5+3 natomiast Hi Mommy, że jestem 6+4. Wiecie która aplikacja pokazuje prawidłowe daty? Wy w którym dniu słyszałyście/widziałyście już serduszko?

Kiedy miałaś ostatni okres? Od tego dnia liczy się tygodnie :) u mnie 5+3 był tylko zarodek a tydzień później już piękne serduszko.

Jestem już po wizycie[emoji4] chyba jest dobrze maluszek ma 1.29mm i biło pięknie serduszko[emoji3590][emoji7] dziś mam 7t3d następna wizyta w wigilię[emoji4][emoji256] termin wyliczony na 20.07.21[emoji16]
A to selfik mojego maleństwa[emoji3059]Zobacz załącznik 1208619
Cudnie❤ nie znam sie na tych wyliczeniach, ja mam dzis 6+6 a termin na 21.07.21 :D

Ja jestem po poronieniu zatrzymanym dlatego też troszkę panikuję, żeby wszystko było dobrze.
Przeanalizowałam właśnie te moje USG i w opisie znalazłam FHR (+). To jednak ♥️ jest.
U mnie tez bylo poronienie zatrzymane w 12tc, ale jak juz mowilam chce myslec pozytywnie i tlumacze sobie, ze dziecko po prostu zmienilo termin przyjscia na swiat ❤🍀

Hej dziewczyny!

Ja wczoraj miałam wizytę 6t4d i dopiero pojawił się zarodek i było serduszko więc spokojnie jeszcze jest czas u Ciebie.

Ostatni okres 24.10.2020 tyle, że u mni cykle ok. 30 dniowe.

Pocieszyłyście mnie bardzo! No nic pozostaje mi czekać na kolejne usg za 2 tygodnie :)
No to zdecydowanie masz czas bo tak ręcznie licząc dziś masz 5+4 a przy cyklach 30 dniowych owulacja jest później niż np u mnie gdzie mam 26dni :)
Życzę spokojnej ciąży!

reklama
Do góry