K
Katijah
Gość
Super gratulujęGratulacje ja właśnie wyszłam z gabinetu. Równo 7tc - mierzymy 1cm i serduszko bije taka radość
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratulujęGratulacje ja właśnie wyszłam z gabinetu. Równo 7tc - mierzymy 1cm i serduszko bije taka radość
Cześć dziewczyny,
Ja już po wizycie. Jak na razie wszystko w porządku. Serduszko bije. Wg USG 7t+3d, zarodek 1,13 cm. Jestem wzruszona
Pozdrawiam
Gratulacje ja właśnie wyszłam z gabinetu. Równo 7tc - mierzymy 1cm i serduszko bije taka radość
Cześć dziewczyny,
Ja już po wizycie. Jak na razie wszystko w porządku. Serduszko bije. Wg USG 7t+3d, zarodek 1,13 cm. Jestem wzruszona
Pozdrawiam
Gratulacje dziewczyny!Gratulacje ja właśnie wyszłam z gabinetu. Równo 7tc - mierzymy 1cm i serduszko bije taka radość
ja już dostałam całą listę badań i w tym właśnie cytologia, bo poprzednią robiłam przed zajściem w ciążę z córką, czyli ponad dwa lata temu.Ja jestem ciekawa co u mnie będzie, bo miałam ciin 1 i konizacje,...
super gratulacjeCześć dziewczyny,
Pozdrawiam
O matko 250 zł jedna wizyta u gina ??Nic mi nie mów, ja wczoraj zostawiłam w Diagnostyce 270zl a u ginekologa 2x 250 w jednym miesiącu.
Dla mnie cena nie jest zaskoczeniem. U mnie tez prywatna wizyta z podglądem usg bez opisu tyle kosztuje.O matko 250 zł jedna wizyta u gina ??
Chodzę prywatnie ale nie do jakiejś wielkiej kliniki tylko do " babuszki z powołania" tak mój mąż ją nazywa . Wizyta z USG 60 zł, wizyta badanie na samolocie 30 zł, wizyta tylko recepta i porada 20 zł. Dodam jeszcze, że Pani Doktor jest zawsze pod telefonem w razie jakby coś się działo, a jak ma urlop to trzeba dzwonić do jej znajomego ginekologa.
No ja też jestem w szoku... u nas ginekolodzy biorą za wizytę z USG 120-140zł. Są tacy co biorą po 250 ale to nie są ich prywatne gabinety tylko przyjmują w klinice i dlatego taka cena bo klinika zgarnia kasę i część z tego to wypłata dla lekarza....O matko 250 zł jedna wizyta u gina ??
Chodzę prywatnie ale nie do jakiejś wielkiej kliniki tylko do " babuszki z powołania" tak mój mąż ją nazywa . Wizyta z USG 60 zł, wizyta badanie na samolocie 30 zł, wizyta tylko recepta i porada 20 zł. Dodam jeszcze, że Pani Doktor jest zawsze pod telefonem w razie jakby coś się działo, a jak ma urlop to trzeba dzwonić do jej znajomego ginekologa.