reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Wyliczyła wg ostatniej miesiączki 14 lipiec, usg nie brała pod uwagę ale ja na razie terminu tutaj nie zmieniam i tak urodzę wcześniej bo będzie cc. Córkę rodziłam 3 dni i się naturalnie nie udało teraz nie mam zamiaru nawet próbować tylko idę na cięcie. O ile będzie wszystko dobrze bo dziś właśnie po seksie mam różowe plamienie :/ dopiero co mi lekarka dała pozwolenie na tej wizycie i taka niespodzianka :/
No to może po badaniu to plamienie, spokojnie 😘

reklama
Ja miałam wczoraj wg usg 6+5 według OM 7+0 [emoji6] i było pięknie widoczne serduszko [emoji3590]
Kiedy dokladnie mialyscie, lub bedziecie miec pierwsze usg? Jesli mialyscie to w ktorym tyg, bylo serduszko widoczne?
Ja ide do gin w 6t2d wyliczajac z miesiaczki i mam nadzieje, ze bedzie serduszko i wszystko bedzie dobrze[emoji3531]

Ja
A jakiej wielkości mialyscie zarodek ? Bo ja 6+7 i 0,8 cm i trochę się obawiam ze mały. Ale lekarz zapewnił ze wszystko w jak najlepszym porządku [emoji854]
6+5 i o ile dobrze zrozumiałam to 0,6 cm i też powiedziała że wszystko w porządku [emoji6] byłam w takich nerwach, że nie dochodziło do mnie co gin mówi [emoji23]

Dziewczyny a znacie jakieś domowe sposoby na grypę/przeziębienie oprócz paracetamolu? Nie pamiętam kiedy tak mnie rozłożyło i pech pechem bo we wtorek test ciążowy pozytywny a w środę mnie rozłożyło.
U mnie było podobnie w czwartek test pozytywny czułam się ok, w piatek rano wstaje przeziębiona na maksa nos zatkany i non stop mi zimno ale na wieczór samo przeszła jak ręką odjął.

reklama
Do góry