Gigi Tg
Fanka BB :)
Niby fajnie ale w sumie mam męża to w nocy wolę się wyspać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby fajnie ale w sumie mam męża to w nocy wolę się wyspać
Też miałam taki sen, był okropny niestety w czerwcu właśnie w ten sposób straciłam ciążę, dlatego bardzo mnie to przeraziło. Ja za każdym razem sprawdzam czy nie ma krwi .Teraz czekam do czwartku (to będzie 6+5, dzień w którym straciłam poprzednią ciążę)i mam nadzieję, że później będzie mi łatwiej.Ja miałam dzisiaj sen, że zaczęłam krwawic i to tak realistyczny, że jak się obudziłam to bałam się pójść do toalety
Dzisiaj wizyta o 13tej, mam nadzieję, że zobaczę wreszcie swoją fasolkę i wszystko będzie dobrze
Trzymam za Wasze wszystkie wizyty dzisiaj
Trzymam kciukiJa miałam dzisiaj sen, że zaczęłam krwawic i to tak realistyczny, że jak się obudziłam to bałam się pójść do toalety
Dzisiaj wizyta o 13tej, mam nadzieję, że zobaczę wreszcie swoją fasolkę i wszystko będzie dobrze
Trzymam za Wasze wszystkie wizyty dzisiaj
SuperJestem po wczorajszej wizycie bije serduszko termin z usg zgadza się z om 3 lipca
co jednego się zgadzam, stres jest zawsze, nawet jak się ma mniej lat.Bo szczerze nie znam osoby, którym powyżej 38 r wyszły dobrze. Zawsze były stresy i dopiero usg uspokoiło
Dziewczyny, macie jakieś cudowne sposoby na mdłości?
Mdli mnie od momentu jak otworzę oczy aż do zaśnięcia ( o ile zasnę bo przez mdłości nie mogę).
Trwa to od niedzieli i jestem tym juz zmęczona
mi pomagał napar z imbiru i pomarańcza (trzeba pamiętać żeby wystosować i wyparzyc pomarańcze). można też poprosić lekarza o jakieś środki na to. Mnie osobiście one nie pomagały, ale.moze.na Ciebie zadziałałaDziewczyny, macie jakieś cudowne sposoby na mdłości?
Mdli mnie od momentu jak otworzę oczy aż do zaśnięcia ( o ile zasnę bo przez mdłości nie mogę).
Gin wczoraj mi mówiła, że jakby mnie dopadły wymioty i mdłości to mam sobie pić herbatkę imbirowa.Dziewczyny, macie jakieś cudowne sposoby na mdłości?