K
Katijah
Gość
Bo szczerze nie znam osoby, którym powyżej 38 r wyszły dobrze. Zawsze były stresy i dopiero usg uspokoiłonapisałaś, że przez wiek wyniki i tak bedą złe, a to nie jest prawda i do tego się odniosłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo szczerze nie znam osoby, którym powyżej 38 r wyszły dobrze. Zawsze były stresy i dopiero usg uspokoiłonapisałaś, że przez wiek wyniki i tak bedą złe, a to nie jest prawda i do tego się odniosłam
Ja nie miałam boli, ale mnie np przy okresie też nie bolałHej dziewczynki mam pytanie czy miałyście bole brzucha jak na okres a chwilami nawet silniejsze a jednak okazalo się że to byla ciąża?
Wczoraj rozmawiałam na temat pustego jaja płodowego z moją gin bo też się boje, że mnie też jeszcze raz to spotka. Powiedziała, żeby absolutnie nie brać tego pod uwagę bo drugi raz puste jajo płodowe nie zdążą się. Jeżeli by się zdążyło to mega ewenement jest.Współczuję
Też się boję że 30 okaże się że puste jajo płodowe. Już raz tak miałam
Super gratulujęHej dziewczyny!
Wczoraj byłam na pierwszej wizycie 5t+5d , wszystko ok póki co! Było widać bijące serduszko ❤ ( narazie bez dźwięku bo za wczesnie).
Z racji tego że mam bardzo stresujaca pracę i straciłam swoją pierwszą ciążę to dostałam od razu l4. Mam odpoczywać i się nie stresować ☺
Teraz czas porobić badania.
Wiecie, że ją też mam shizy jeśli chodzi o puste jajo.... Niepokoi mnie brak objawówWczoraj rozmawiałam na temat pustego jaja płodowego z moją gin bo też się boje, że mnie też jeszcze raz to spotka. Powiedziała, żeby absolutnie nie brać tego pod uwagę bo drugi raz puste jajo płodowe nie zdążą się. Jeżeli by się zdążyło to mega ewenement jest.
Ja już swoją delikatnie nakierowalam, że ślub biorę i zakładam drugą rodzinę i jak trafi się dziecko to będę przeszczesliwaHej dziewczyny, od wizyty u lekarza jakby moje samopoczucie się poprawiło. Wczoraj poszłam spać o 22 a nie o 20:30 jak to miałam w zwyczaju ostatnie dni. Mdlosci dalej są ale nie aż tak uciążliwe [emoji3059] chyba też stres robił swoje. Dzisiaj planuję powiedzieć koleżankom w pracy. Kolejny stres, szefostwu dopiero w przyszłym tygodniu bo w większości pracują zdalnie. Z drugiej strony myślę co innego mogą zrobić niż się z tym pogodzić i zacząć myśleć żeby kogoś za mnie przyjąć [emoji2372] fasolka teraz jest najważniejsza. Praca to tylko praca [emoji849]
Ja już swoją delikatnie nakierowalam, że ślub biorę i zakładam drugą rodzinę i jak trafi się dziecko to będę przeszczesliwa [emoji39][emoji39][emoji39]
Tak jak mówisz, to tylko praca
GratulacjeHej dziewczyny!
Wczoraj byłam na pierwszej wizycie 5t+5d , wszystko ok póki co! Było widać bijące serduszko ❤ ( narazie bez dźwięku bo za wczesnie).
Z racji tego że mam bardzo stresujaca pracę i straciłam swoją pierwszą ciążę to dostałam od razu l4. Mam odpoczywać i się nie stresować ☺
Teraz czas porobić badania.