reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Współczuję😭😭😭
Też się boję że 30 okaże się że puste jajo płodowe. Już raz tak miałam 😭😭😭
Wczoraj rozmawiałam na temat pustego jaja płodowego z moją gin bo też się boje, że mnie też jeszcze raz to spotka. Powiedziała, żeby absolutnie nie brać tego pod uwagę bo drugi raz puste jajo płodowe nie zdążą się. Jeżeli by się zdążyło to mega ewenement jest.

Wczoraj rozmawiałam na temat pustego jaja płodowego z moją gin bo też się boje, że mnie też jeszcze raz to spotka. Powiedziała, żeby absolutnie nie brać tego pod uwagę bo drugi raz puste jajo płodowe nie zdążą się. Jeżeli by się zdążyło to mega ewenement jest.
Wiecie, że ją też mam shizy jeśli chodzi o puste jajo.... Niepokoi mnie brak objawów 🙈🙈🙈

Hej dziewczyny, od wizyty u lekarza jakby moje samopoczucie się poprawiło. Wczoraj poszłam spać o 22 a nie o 20:30 jak to miałam w zwyczaju ostatnie dni. Mdlosci dalej są ale nie aż tak uciążliwe [emoji3059] chyba też stres robił swoje. Dzisiaj planuję powiedzieć koleżankom w pracy. Kolejny stres, szefostwu dopiero w przyszłym tygodniu bo w większości pracują zdalnie. Z drugiej strony myślę co innego mogą zrobić niż się z tym pogodzić i zacząć myśleć żeby kogoś za mnie przyjąć [emoji2372] fasolka teraz jest najważniejsza. Praca to tylko praca [emoji849]

Hej dziewczyny, od wizyty u lekarza jakby moje samopoczucie się poprawiło. Wczoraj poszłam spać o 22 a nie o 20:30 jak to miałam w zwyczaju ostatnie dni. Mdlosci dalej są ale nie aż tak uciążliwe [emoji3059] chyba też stres robił swoje. Dzisiaj planuję powiedzieć koleżankom w pracy. Kolejny stres, szefostwu dopiero w przyszłym tygodniu bo w większości pracują zdalnie. Z drugiej strony myślę co innego mogą zrobić niż się z tym pogodzić i zacząć myśleć żeby kogoś za mnie przyjąć [emoji2372] fasolka teraz jest najważniejsza. Praca to tylko praca [emoji849]
Ja już swoją delikatnie nakierowalam, że ślub biorę i zakładam drugą rodzinę i jak trafi się dziecko to będę przeszczesliwa 😋😋😋
Tak jak mówisz, to tylko praca

Dziewczyny mam pytanie. W pakiecie z medicovera mam usługę: test podwójny PAPP-a wg FMF. czy to jest samo badanie z krwi czy jednak usg też w tym jest? Mi prenatalne na NFZ się nie należą co jest trochę porażka, ponieważ każda kobieta powinna mieć dostęp do prenatalnych

reklama
Hej dziewczyny!
Wczoraj byłam na pierwszej wizycie 5t+5d , wszystko ok póki co! Było widać bijące serduszko ❤ ( narazie bez dźwięku bo za wczesnie).
Z racji tego że mam bardzo stresujaca pracę i straciłam swoją pierwszą ciążę to dostałam od razu l4. Mam odpoczywać i się nie stresować ☺
Teraz czas porobić badania.
Gratulacje :)

Do góry