reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
@Sarciasta Ja mam kurde prorocze sny. Jak szwagierka zeszła w ciążę sniła mi się teściowa z bliźniakami (dziewczynka i chłopczyk). Po miesiącu dowiedziałam się że ja też jestem w ciąży szwagierka urodziła dziewczynkę a ja chłopca i jest między nimi 6 dni różnicy bo ja urodziłam miesiąc wcześniej ;) Teraz mają po 5 lat i bawią się od rana do nocy (mieszkamy 20metrów od siebie) wszyscy mówią na nich bliźniaki. 😂 Kiedyś śnił mi się test ciążowy pozytywny który nagle zalał się krwią :( za jakiś czas poroniłam... Ostatnio drugą szwagierka zaszła w ciążę i śnił mi się chłopczyk w bańce mydlanej blondynek. Urodził się chłopczyk ale z czarnymi włoskami na początku się zdziwiłam ale teraz ma roczek i ma włosy białe jakby mu ktoś wyfarbował ;)
u mnie tez zdarzaja sie prorocze ale troche z innej beczki 😅 czasem pierdoly a czaasem bardzo ciekawe dostaje wskazowki .

Laski. Mam pytanie CHYBA JESTEM w ciąży. Za tydzień wyjazd do UK. Czy tam mając problem z tarczyca W RAZIE CIAZY będę miała badania krwi? W pierwszej miałam idealne. Ale i ciąża w Polsce prowadzona...
Napisałam CHYBA bo miałam akurat wizytę i na wizycie pękł pęcherzyk akurat. Test robić bede w sobotę. Jakoś nastawiona nie jestem bo o pierwsze się latami staraliśmy. Ale żeby nie było że ja pojadę a się okaże że ciaza....

Czy któraś z Was robiła albo będzie robić badania prenatalne w Krakowie? Jeśli tak to gdzie?
Ja robie u dr Katarzyny Pośpiech-Gąsior. Dla mnie ważne żeby lekarz mial certyfikat FMF (można to sprawdzić na stronie fetalmedicine.org) i tez tym sie kierowałam przy wyborze lekarza 🙂 ktoś tu pisal o Ultramedica w Krakowie- tam wszyscy lekarze tez maja ten certyfikat 🙂

Zupelnie nie w temacie pytanie, jak wylaczyc w ustawieniach, zehy powiadomienia z forum noe przychodzily na mail??? Niby wszysyko odhaczylam a co jakis czas znow przychodza 😡

reklama
Do góry