reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
@Sarciasta Ja mam kurde prorocze sny. Jak szwagierka zeszła w ciążę sniła mi się teściowa z bliźniakami (dziewczynka i chłopczyk). Po miesiącu dowiedziałam się że ja też jestem w ciąży szwagierka urodziła dziewczynkę a ja chłopca i jest między nimi 6 dni różnicy bo ja urodziłam miesiąc wcześniej ;) Teraz mają po 5 lat i bawią się od rana do nocy (mieszkamy 20metrów od siebie) wszyscy mówią na nich bliźniaki. 😂 Kiedyś śnił mi się test ciążowy pozytywny który nagle zalał się krwią :( za jakiś czas poroniłam... Ostatnio drugą szwagierka zaszła w ciążę i śnił mi się chłopczyk w bańce mydlanej blondynek. Urodził się chłopczyk ale z czarnymi włoskami na początku się zdziwiłam ale teraz ma roczek i ma włosy białe jakby mu ktoś wyfarbował ;)
u mnie tez zdarzaja sie prorocze ale troche z innej beczki 😅 czasem pierdoly a czaasem bardzo ciekawe dostaje wskazowki .

Laski. Mam pytanie CHYBA JESTEM w ciąży. Za tydzień wyjazd do UK. Czy tam mając problem z tarczyca W RAZIE CIAZY będę miała badania krwi? W pierwszej miałam idealne. Ale i ciąża w Polsce prowadzona...
Napisałam CHYBA bo miałam akurat wizytę i na wizycie pękł pęcherzyk akurat. Test robić bede w sobotę. Jakoś nastawiona nie jestem bo o pierwsze się latami staraliśmy. Ale żeby nie było że ja pojadę a się okaże że ciaza....

Czy któraś z Was robiła albo będzie robić badania prenatalne w Krakowie? Jeśli tak to gdzie?
Ja robie u dr Katarzyny Pośpiech-Gąsior. Dla mnie ważne żeby lekarz mial certyfikat FMF (można to sprawdzić na stronie fetalmedicine.org) i tez tym sie kierowałam przy wyborze lekarza 🙂 ktoś tu pisal o Ultramedica w Krakowie- tam wszyscy lekarze tez maja ten certyfikat 🙂

Zupelnie nie w temacie pytanie, jak wylaczyc w ustawieniach, zehy powiadomienia z forum noe przychodzily na mail??? Niby wszysyko odhaczylam a co jakis czas znow przychodza 😡

reklama
Do góry