lady87
Edyta
To ja nie wiem lekarz mi kazał zrobić A usg mam mieć 30 lis
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję Kochana [emoji3590] właśnie czekam w poczekalni i strasznie się stresuje [emoji3064]
Będzie dobrze Nie stresuj się na zapas, nie jest to wskazane dla fasolki 3mammocno kciuki!Dziękuję Kochana [emoji3590] właśnie czekam w poczekalni i strasznie się stresuje [emoji3064]
to nie do końca jest tak, owszem, wiek podwyższa ryzyko, ale jest jeszcze krew i samo usg. Ja rodziłam córkę w wieku 39 lat i wyniki miałam bardzo dobre. Teraz mam więcej i jestem ciekawa jak to będzie tym razem.Bo komputer wylicza i wiek matki od razu jest wysokim ryzykiem
Przez tego wirusa musisz zadzwonić raczej. Oni Ci albo sami zarezerwują wizyte albo skierują do Poloznych i zarejestrujesz się bezpośrednio u niech - zalezy od rejonu.Czyli, wystarczy ze tam pójdę i póki co poinformuje o ciąży, tak?
jesli chodzi o zwolnienie lekarskie to wiem, że jest coś takiego na rok czasu, po czym muszę wrócić do pracy w której pracowałam lub od razu zwolnienie dać gdzieś indziej (tylko właśnie nie wiem gdzie) wiesz może jak to tu działa?
Gratulucje!!!!Hej
Dziś byłam na 1 USG (według ostatniej @ dziś mam 6+1tc), jest pęcherzyk i zarodek, ale serduszka dziś nie usłyszałam, dopiero za dwa tygodnie jak przyjdę na ponowne USG.
Położna powiedziała,że jest za malutkie,żeby posłuchać ♥, ale zrobiła na maxa zbliżenie i było widac,że puka. Powiedziała tylko,że wydaje się jej,że jest ok, ale na 100% powie na nastepnej wizycie. Mam nadzieję,że będzie dobrze i 1 grudnia usłyszę ♥.
A jak u Was? Wszystko w porządku?
Przykro mi bardzo ❤ Jeszcze sie uda!Dziewczyny żegnam się z wami... Puste jajo płodowe
Ciężko mi, łzy lecą po policzkach. Tak się cieszyłam na tę ciąże...
Będziemy próbować jeszcze, może kiedyś się uda...
Rosnijcie zdrowo...