reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Czyli, wystarczy ze tam pójdę i póki co poinformuje o ciąży, tak?
jesli chodzi o zwolnienie lekarskie to wiem, że jest coś takiego na rok czasu, po czym muszę wrócić do pracy w której pracowałam lub od razu zwolnienie dać gdzieś indziej (tylko właśnie nie wiem gdzie) wiesz może jak to tu działa?
Przez tego wirusa musisz zadzwonić raczej. Oni Ci albo sami zarezerwują wizyte albo skierują do Poloznych i zarejestrujesz się bezpośrednio u niech - zalezy od rejonu.
Mówisz o macierzyńskim po porodzie???

Hej :)
Dziś byłam na 1 USG (według ostatniej @ dziś mam 6+1tc), jest pęcherzyk i zarodek, ale serduszka dziś nie usłyszałam, dopiero za dwa tygodnie jak przyjdę na ponowne USG.
Położna powiedziała,że jest za malutkie,żeby posłuchać ♥, ale zrobiła na maxa zbliżenie i było widac,że puka. Powiedziała tylko,że wydaje się jej,że jest ok, ale na 100% powie na nastepnej wizycie. Mam nadzieję,że będzie dobrze i 1 grudnia usłyszę ♥.
A jak u Was? Wszystko w porządku? :)
Gratulucje!!!!

reklama
Jestem po wizycie. Jest pęcherzyk ciążowy 5 mm, ciąża prawdopodobnie młodsza niż 5t4d. Jajnik mnie kul dlatego bo jest torbielka krwotoczna ale Pani Doktor mówi, żeby do głowy nie brać. Twierdzi, że wszystko jest pięknie na ten moment. Więc i ja jestem happy po wizycie. Dostałam skierowanie na badania i kolejna wizyta 30.11.2020r.

Do góry