Mój ok 30 dni, ale ja mam bardzo nieregularne miesiączkiJa 9.10 a termin porodu 15.07 to zależy ile trwa twój cykl, bo mój 27 dni
reklama
sylwunia82
Fanka BB :)
Ja też nie mam zmian, jedynie minimalnie stały się pełniejsze i brodawki większe. W poprzedniej ciąży tej co straciłam miałam ogromną bolesność już kilka dni po owulacji i powiększenie o rozmiar. Ale tym bym się nie sugerowała u każdego organizm inaczej ciążę traktuje. Mdłości też teraz nie mam, a w poprzedniej miałam masakrycznie razem z wymiotami aż do samego zabiegu. Jak to mówią każda ciąża innaDziewczyny czy któraś z Was również nie odczuwa żadnych zmian w piersiach?
K
Katijah
Gość
Hej
Jak minęła noc?
Mi o dziwo udało się spać...
Dalej objawów brak
Jak minęła noc?
Dalej objawów brak
claudii
Dzisiaj bardzo dobrze mi się spało, ale mnóstwo snow miałam [emoji28] niekoniecznie normalnych [emoji848]
Hej
Jak minęła noc?
Dalej objawów brak [emoji848]
kolor nadzieji
Ja też dopiero wstałam spało mi się super snów pełno ale trzeba wracać do rzeczywistości[emoji16]
Hej
Jak minęła noc?
Sechmet
Noc słabo. Musiałam wstać do pracy o 5, więc budziłam się od 1 co 30 minut żeby się nie spóźnić heh.Hej
Jak minęła noc?
Dalej objawów brak
Ciągle mnie mdli też więc jem co 2 godziny normalnie...
Miłego dnia Wam!
Elmirka91
Moderator
Hej
Jak minęła noc?
Dalej objawów brak
Co prawda jakaś taka połamana wstałam ale nie budzialam się w nocy i spałam do 9 pierwsza noc bez zimno-gorąco-zimno-gorąco.
K
Katijah
Gość
Ja teraz byłam na zwolnieniu przez covid ale od poniedziałku wracam do pracy... Ech jak mi się nie chce. Trochę dźwigania mam i ciągle gotuję mam nadzieję, że uda mi się choć do połowy grudnia ukryć o ciąży
Elmirka91
Moderator
Ja teraz byłam na zwolnieniu przez covid ale od poniedziałku wracam do pracy... Ech jak mi się nie chce. Trochę dźwigania mam i ciągle gotuję mam nadzieję, że uda mi się choć do połowy grudnia ukryć o ciąży
Ja mam zamiar ukryć do końca stycznia
reklama
Kruszynka1988
Hej. Wczoraj po pracy z narzrczonym zrobiliśmy sobie drzemkę dlatego potem poszliśmy spać po 23 i o 6 obudził mnie kot [emoji250]bo głodny (a to ja jestem karmicielka) poszłam dalej spać i wstałam po 8.Hej
Jak minęła noc?
Śniły mi się takie głupoty , że nawet mój Misiak miał rano ubaw,że coś gadałam. [emoji23]
Dziś czuję się wyjątkowo dobrze [emoji846] ale to możliwe, że dlatego , że już od poniedziałku jestem na L4. [emoji846]