reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Już drugą noc z rzędu mam okropną zgagę. Nie mogę przez to zasnąć. Lepiej jest jak leżę na lewym boku ale to zaraz lewy bok mnie boli. Na brzuchu też nie mogę spać bo okropnie bolą mnie sutki. Nie mam ochoty jeść, ciągle mi niedobrze, a przedwczoraj zwymiotowalam pod prysznicem! Bo użyłam innego żelu pod prysznic 🤪
Ja musialam zmienić paste do zębów w poprzedniej ciąży bo powodowała że się
źle czułam. To są rzeczy o których nikt nie mówi zanim zajdziesz w ciążę haha

reklama
O nie.. współczuję. Może to nie od maski tylko po prostu przez ciążę też?
U nas akurat można spacerować bez maski .. I dobrze bo jej nie lubie wcale.. W pracy za to 8 godzin w niej chodze z przerwami małymi plus mam sporo do wymiany w ciągu dnia.

Może i przez ciąże, ja mam nadciśnienie wiec to wszystko potęguje. Nienawidzę tych maseczek i nienawidzę tej chorej sytuacji, kiedy to się skończy.. współczuje tej maseczki w pracy, ja na szczęście w swojej nie muszę nosić bo siedzę za pleksa.

Może i przez ciąże, ja mam nadciśnienie wiec to wszystko potęguje. Nienawidzę tych maseczek i nienawidzę tej chorej sytuacji, kiedy to się skończy.. współczuje tej maseczki w pracy, ja na szczęście w swojej nie muszę nosić bo siedzę za pleksa.
Daje radę. Mam też już dość troche, też chcialabym normalności.

Ja musiałem nosić i to przez 12h. A czasem trzeba było ubierać cały kombinezon, okulary itd. dlatego od początku jestem na L4 😁

Już drugą noc z rzędu mam okropną zgagę. Nie mogę przez to zasnąć. Lepiej jest jak leżę na lewym boku ale to zaraz lewy bok mnie boli. Na brzuchu też nie mogę spać bo okropnie bolą mnie sutki. Nie mam ochoty jeść, ciągle mi niedobrze, a przedwczoraj zwymiotowalam pod prysznicem! Bo użyłam innego żelu pod prysznic 🤪

Ostro :D Mi tez wieczorami załącza się zgaga, w poprzedniej ciąży tak wcześnie mnie nie atakowała.

reklama
Do góry