Sarciasta
Fanka BB :)
ja tez tak mam wlasnie.. ze wieczorem bol sie nasilaMnie piersi to tylko na wieczór zaczynają boleć. Jakoś mocno nie bolą ale stary ma zakaz dotykania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez tak mam wlasnie.. ze wieczorem bol sie nasilaMnie piersi to tylko na wieczór zaczynają boleć. Jakoś mocno nie bolą ale stary ma zakaz dotykania
Ja od niedawna też zauważyłam że jestem coraz częściej głodna.I mam tak ja ty że piersi mnie bolą jakbym miała siniaki , dotknąć czasem nie idzie .I właśnie najgorzej jest podczas wstawania , bolą i ciągną .Ja czuję głód [emoji1787] jakbym nic a nic nie zjadła haha poza tym ból piersi taki że muszę się zastanawiać przy zmianie pozycji leżenia haha a już najgorzej jak leżę i wstanę to wstaje z 30 sekund powoli i czuje ból w nich [emoji2960]
dokładnie tak samo, aż się boję co będzie za parę miesięcyCzy wy też jesteście takie głodne? Ja coś zjem i od razu za dosłownie 2 minuty jestem taka głodna aż mnie mdli [emoji2960] no nie wiem już jak sobie radzić co chwilę jem a to banana a to serek i ciągle głód
A ja z synem nie miałam zgagi a urodził się włochaty i po tym poznawałam jak wjeżdżał na salę wszyscy w szpitalu zwracali uwagę na jego włoski , choć nie były aż tak przesadnie bujne .Czesałam mu irokezikNo moje 2 łyse były a zgaga wielka
Podobno przy tych wartościach wolniej przyrasta- ja miałam mniej niż 66% a wszystko jest ok, koleżanka miala tak samo, w bliźniaczej ciąży. Najważniejsze zeby byl widoczny przyrostWe wtorek miałam 16000 HCG myślicie że jak pójdę jutro po 48h to przyrost musi być 66% czy na tym etapie już beta zwalnia i nie ma sensu jej jutro robić ?
Ja byłam tylko raz na becie. Bo tu w Anglii to słabo z tym.. już nie mogę doczekać się soboty i pierwszego USG.Podobno przy tych wartościach wolniej przyrasta- ja miałam mniej niż 66% a wszystko jest ok, koleżanka miala tak samo, w bliźniaczej ciąży. Najważniejsze zeby byl widoczny przyrost
DopochwoweJa byłam tylko raz na becie. Bo tu w Anglii to słabo z tym.. już nie mogę doczekać się soboty i pierwszego USG.
Czy to będzie dopochwowe czy przez brzuch??
Dziewczyny a pytanie z innej beczki.. jakie witaminy polecacie? mi endo kazal brac jeszcze przed zajsciem prenatal uno i 6 tys dziennie witaminy d3, czy moge je kontynuowac? D3 nadal biore kwas foliowy biore folik ... ale jutro zamierzam kupic znow te prenatal uno bo skonczylo mi sie z okolo miesiac temu.