reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Ja czuję głód [emoji1787] jakbym nic a nic nie zjadła haha poza tym ból piersi taki że muszę się zastanawiać przy zmianie pozycji leżenia haha a już najgorzej jak leżę i wstanę to wstaje z 30 sekund powoli i czuje ból w nich [emoji2960]
Ja od niedawna też zauważyłam że jestem coraz częściej głodna.I mam tak ja ty że piersi mnie bolą jakbym miała siniaki , dotknąć czasem nie idzie .I właśnie najgorzej jest podczas wstawania , bolą i ciągną .

We wtorek miałam 16000 HCG myślicie że jak pójdę jutro po 48h to przyrost musi być 66% czy na tym etapie już beta zwalnia i nie ma sensu jej jutro robić ?
Podobno przy tych wartościach wolniej przyrasta- ja miałam mniej niż 66% a wszystko jest ok, koleżanka miala tak samo, w bliźniaczej ciąży. Najważniejsze zeby byl widoczny przyrost

Podobno przy tych wartościach wolniej przyrasta- ja miałam mniej niż 66% a wszystko jest ok, koleżanka miala tak samo, w bliźniaczej ciąży. Najważniejsze zeby byl widoczny przyrost
Ja byłam tylko raz na becie. Bo tu w Anglii to słabo z tym.. już nie mogę doczekać się soboty i pierwszego USG.
Czy to będzie dopochwowe czy przez brzuch??

Dziewczyny a pytanie z innej beczki.. jakie witaminy polecacie? mi endo kazal brac jeszcze przed zajsciem prenatal uno i 6 tys dziennie witaminy d3, czy moge je kontynuowac? D3 nadal biore kwas foliowy biore folik ... ale jutro zamierzam kupic znow te prenatal uno bo skonczylo mi sie z okolo miesiac temu.

reklama
Właśnie apropo witaminy D3 to też bym chętnie zaczęła suplementację tylko nie wiem, może mi doradzicie jaki suplement wykupić ?
Dziewczyny a pytanie z innej beczki.. jakie witaminy polecacie? mi endo kazal brac jeszcze przed zajsciem prenatal uno i 6 tys dziennie witaminy d3, czy moge je kontynuowac? D3 nadal biore kwas foliowy biore folik ... ale jutro zamierzam kupic znow te prenatal uno bo skonczylo mi sie z okolo miesiac temu.

Do góry