reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Ja czuję głód [emoji1787] jakbym nic a nic nie zjadła haha poza tym ból piersi taki że muszę się zastanawiać przy zmianie pozycji leżenia haha a już najgorzej jak leżę i wstanę to wstaje z 30 sekund powoli i czuje ból w nich [emoji2960]
Ja od niedawna też zauważyłam że jestem coraz częściej głodna.I mam tak ja ty że piersi mnie bolą jakbym miała siniaki , dotknąć czasem nie idzie .I właśnie najgorzej jest podczas wstawania , bolą i ciągną .

We wtorek miałam 16000 HCG myślicie że jak pójdę jutro po 48h to przyrost musi być 66% czy na tym etapie już beta zwalnia i nie ma sensu jej jutro robić ?
Podobno przy tych wartościach wolniej przyrasta- ja miałam mniej niż 66% a wszystko jest ok, koleżanka miala tak samo, w bliźniaczej ciąży. Najważniejsze zeby byl widoczny przyrost

Podobno przy tych wartościach wolniej przyrasta- ja miałam mniej niż 66% a wszystko jest ok, koleżanka miala tak samo, w bliźniaczej ciąży. Najważniejsze zeby byl widoczny przyrost
Ja byłam tylko raz na becie. Bo tu w Anglii to słabo z tym.. już nie mogę doczekać się soboty i pierwszego USG.
Czy to będzie dopochwowe czy przez brzuch??

Dziewczyny a pytanie z innej beczki.. jakie witaminy polecacie? mi endo kazal brac jeszcze przed zajsciem prenatal uno i 6 tys dziennie witaminy d3, czy moge je kontynuowac? D3 nadal biore kwas foliowy biore folik ... ale jutro zamierzam kupic znow te prenatal uno bo skonczylo mi sie z okolo miesiac temu.

reklama
Właśnie apropo witaminy D3 to też bym chętnie zaczęła suplementację tylko nie wiem, może mi doradzicie jaki suplement wykupić ?
Dziewczyny a pytanie z innej beczki.. jakie witaminy polecacie? mi endo kazal brac jeszcze przed zajsciem prenatal uno i 6 tys dziennie witaminy d3, czy moge je kontynuowac? D3 nadal biore kwas foliowy biore folik ... ale jutro zamierzam kupic znow te prenatal uno bo skonczylo mi sie z okolo miesiac temu.

Do góry