reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Czy wy też jesteście takie głodne? Ja coś zjem i od razu za dosłownie 2 minuty jestem taka głodna aż mnie mdli [emoji2960] no nie wiem już jak sobie radzić co chwilę jem a to banana a to serek i ciągle głód
Ja tak mialam kilka dni temu, teraz odwrotnie
Apetyt średni, i mam ochote tylko na wyznaczone jedzenie ..

Byłam na wizycie. Serduszka brak. Zarodek mówił, że jest ale ja jakoś go nie widziałam... kolejna wizyta 30.11. Mam zrobic badania w tym betę aby się upewnić że ciąża się rozwija.
Dostałam leki.
Wiecie co, wydaje się mi że ciąża się nie rozwija i dlatego kazał betę zrobic - w żadnej ciąży mi nie kazał.
Badania zrobię przed wizytą parę dni. Myślę że jest jak tu napisałam.
Ciąża nas zaskoczyła, ale mimo wszystko czuje że upadłam .

Ostatnia @ miałam 25 września,, cykle 31, przytulalismy się dokladnie 13 paź I to był ten dzień.
Termin niby 6 lipiec

Ja za to zadnych typowych objawow. Chociaz juz zaczynam byc senna , zasnelam dzisiaj godzine po przebudzeniu 🤣 czeste oddawanie moczu , bol piersi i czasami pobolewa brzuch. Beta wczoraj 125 jutro robie przyrost . Bardzo sie stresuje ale na tyle w miare z dystansem aby nie zaszkodzic sobie i fasolce 😁

Czy wy też jesteście takie głodne? Ja coś zjem i od razu za dosłownie 2 minuty jestem taka głodna aż mnie mdli [emoji2960] no nie wiem już jak sobie radzić co chwilę jem a to banana a to serek i ciągle głód

Ja ale nie tyle co głodna tylko takie "coś bym zjadła". Ale dziś już mi trochę przeszło.

Ja jeszcze czuje się dobrze dziś 6+0.. Nawet skoczyłam na krótki jogging. Ktoś z was ćwiczy / biega w ciąży?

Hej, w poprzedniej ciąży biegałam do końca 5 miesiąca. Potem już miałam obawy i zaprzestałam. Myślę, że o ile dopiero nie zaczynasz przygody z bieganiem, tylko trwa to już regularnie i od dłuższego czasu, to wyjdzie tylko na zdrowie. Pamiętaj tylko, aby zawsze słuchać swojego organizmu i reagować na najmniejsze nawet oznaki.

Ja czuję głód [emoji1787] jakbym nic a nic nie zjadła haha poza tym ból piersi taki że muszę się zastanawiać przy zmianie pozycji leżenia haha a już najgorzej jak leżę i wstanę to wstaje z 30 sekund powoli i czuje ból w nich [emoji2960]
Ja ale nie tyle co głodna tylko takie "coś bym zjadła". Ale dziś już mi trochę przeszło.

reklama
Do góry