reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Hej dziewczyny :) może zacznijmy tutaj pisać, żeby łatwiej było nas znaleźć? [emoji6][emoji848]
Jak tam dzisiaj samopoczucia? Ja w końcu dałam radę pospać do 8, co ostatnio się nie zdążało [emoji6] pobudka o 5 i koniec spania...

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka ja dzisiaj obudziłam się z okrutnym bólem gardła. Właśnie robię sobie herbatkę malinową z dużą ilością cytryny. Niestety miód lipowy mi się skończył😭

To powoli przenosimy się tu, tu też jakoś w grudniu idzie zrobić wątek zamknięty.

Biedna, ja w końcu wyleczyłam zapalenie ucha, z którym męczyłam się prawie tydzień. Masakra nie moc się nafaszerowac lekami przeciwbólowymi [emoji28]
Hejka ja dzisiaj obudziłam się z okrutnym bólem gardła. Właśnie robię sobie herbatkę malinową z dużą ilością cytryny. Niestety miód lipowy mi się skończył[emoji24]

To powoli przenosimy się tu, tu też jakoś w grudniu idzie zrobić wątek zamknięty.

reklama
Do góry