reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@malina_11 zadbaj o siebie

Dziewczyny co mają już dzieciaki, do kiedy dziecko budzi siędę nocy co 2 godziny? Ile potem dziecko śpi? Jak noce wyglądają?

Uuu to wszystko od dziecka zależy od mojej sąsiadki młody ma 3 lata i dalej w nocy się budzi kilka razy, moja córka szybko przesypiala noce a synek teraz tez jak zasypia o 20:00 to budzi się o 5:30 potem je i śpi do 9:00

Dziewczyny co mają już dzieciaki, do kiedy dziecko budzi siędę nocy co 2 godziny? Ile potem dziecko śpi? Jak noce wyglądają?
Wiesz co to bardzo roznie wyglada. Moja corka juz po 6 tygodniach przesypiala wiekszosc nocy, a po 3 miesiacach spala od 20 do 6/7 i jeszcze potem dosypiala do 9/10. Ale wiem ze sa dzieci, ktore do 2 lat budza sie czesto w nocy, wiec to sprawa indywidualna.

Wszystko zależy od dziecka. Moja mała też w nocy chce jeść co 2-3 godziny, jakoś trzeba przetrwać ;) za jakiś czas może się to wydłuży do 4h. Syn z tego co pamiętam zaczął dobrze spać jak na noc dostawał kaszkę czyli jakoś jak miał pół roku. Budził się raz o 4 rano na cyca, a jak skończyłam karmić jak miał 9m to w nocy pił też kaszkę, a po roku nie dałam mu w nocy kaszki tylko wodę i przestał się budzić :)

Wszystko zależy od dziecka. Moja mała też w nocy chce jeść co 2-3 godziny, jakoś trzeba przetrwać ;) za jakiś czas może się to wydłuży do 4h. Syn z tego co pamiętam zaczął dobrze spać jak na noc dostawał kaszkę czyli jakoś jak miał pół roku. Budził się raz o 4 rano na cyca, a jak skończyłam karmić jak miał 9m to w nocy pił też kaszkę, a po roku nie dałam mu w nocy kaszki tylko wodę i przestał się budzić :)
Moja jak je co 2-3 godz to jestem w siódmym niebie u nas czasem i co godzinę sie zdaza. Lubi jeść dziewczyna :p

Moja je w nocy najczesciej co 3h ale czasem zdarzają się też i przerwy 5h. Ostatnio jednak raczej co 3h ale za to dosc sprawnie nocą zasypia więc to jakiś plus.

Jestem w psychozie, stary przyniósł jelitowke i ja już odkąd się dowiedziałam mam bóle brzucha ale na razie bez objawow. Boje się, że zarazimy mala.

reklama
Moja je w nocy najczesciej co 3h ale czasem zdarzają się też i przerwy 5h. Ostatnio jednak raczej co 3h ale za to dosc sprawnie nocą zasypia więc to jakiś plus.

Jestem w psychozie, stary przyniósł jelitowke i ja już odkąd się dowiedziałam mam bóle brzucha ale na razie bez objawow. Boje się, że zarazimy mala.
Oby nilt sie nie zarazil. Zwlaszcza mala!

Do góry