reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@malina_11 zadbaj o siebie

Dziewczyny co mają już dzieciaki, do kiedy dziecko budzi siędę nocy co 2 godziny? Ile potem dziecko śpi? Jak noce wyglądają?

Uuu to wszystko od dziecka zależy od mojej sąsiadki młody ma 3 lata i dalej w nocy się budzi kilka razy, moja córka szybko przesypiala noce a synek teraz tez jak zasypia o 20:00 to budzi się o 5:30 potem je i śpi do 9:00

Dziewczyny co mają już dzieciaki, do kiedy dziecko budzi siędę nocy co 2 godziny? Ile potem dziecko śpi? Jak noce wyglądają?
Wiesz co to bardzo roznie wyglada. Moja corka juz po 6 tygodniach przesypiala wiekszosc nocy, a po 3 miesiacach spala od 20 do 6/7 i jeszcze potem dosypiala do 9/10. Ale wiem ze sa dzieci, ktore do 2 lat budza sie czesto w nocy, wiec to sprawa indywidualna.

Wszystko zależy od dziecka. Moja mała też w nocy chce jeść co 2-3 godziny, jakoś trzeba przetrwać ;) za jakiś czas może się to wydłuży do 4h. Syn z tego co pamiętam zaczął dobrze spać jak na noc dostawał kaszkę czyli jakoś jak miał pół roku. Budził się raz o 4 rano na cyca, a jak skończyłam karmić jak miał 9m to w nocy pił też kaszkę, a po roku nie dałam mu w nocy kaszki tylko wodę i przestał się budzić :)

Wszystko zależy od dziecka. Moja mała też w nocy chce jeść co 2-3 godziny, jakoś trzeba przetrwać ;) za jakiś czas może się to wydłuży do 4h. Syn z tego co pamiętam zaczął dobrze spać jak na noc dostawał kaszkę czyli jakoś jak miał pół roku. Budził się raz o 4 rano na cyca, a jak skończyłam karmić jak miał 9m to w nocy pił też kaszkę, a po roku nie dałam mu w nocy kaszki tylko wodę i przestał się budzić :)
Moja jak je co 2-3 godz to jestem w siódmym niebie u nas czasem i co godzinę sie zdaza. Lubi jeść dziewczyna :p

Moja je w nocy najczesciej co 3h ale czasem zdarzają się też i przerwy 5h. Ostatnio jednak raczej co 3h ale za to dosc sprawnie nocą zasypia więc to jakiś plus.

Jestem w psychozie, stary przyniósł jelitowke i ja już odkąd się dowiedziałam mam bóle brzucha ale na razie bez objawow. Boje się, że zarazimy mala.

reklama
Moja je w nocy najczesciej co 3h ale czasem zdarzają się też i przerwy 5h. Ostatnio jednak raczej co 3h ale za to dosc sprawnie nocą zasypia więc to jakiś plus.

Jestem w psychozie, stary przyniósł jelitowke i ja już odkąd się dowiedziałam mam bóle brzucha ale na razie bez objawow. Boje się, że zarazimy mala.
Oby nilt sie nie zarazil. Zwlaszcza mala!

Do góry