Ja przytyłam niecałe 9 i wagę sprzed ciąży miałam tydzień po porodzie sn. Teraz mam mniej, ale w gacie dalej się nie mieszcze [emoji85]Czyli jeszcze chwilkę muszę zaczekać, a potem do dzieła:-) Nie wiem jak u Was, ale ja przytyłam w ciąży 10 kg i już po dwóch tygodniach od cc miałam wagę sprzed ciąży.
reklama
ania081991
Aktywna w BB
Czyli jeszcze chwilkę muszę zaczekać, a potem do dzieła:-) Nie wiem jak u Was, ale ja przytyłam w ciąży 10 kg i już po dwóch tygodniach od cc miałam wagę sprzed ciąży.
Ja przytyłam 20 kg i 4 tyg po cc zostało mi jeszcze dodatkowe 5kg
Spokojnie, cierpliwości....Tak używać jak talk
Nie wiem czy ja za dużo od siebie wymagam czy co ale myślałam, że będę lepiej wyglądać...w żadne spodnie się jeszcze nie mieszczę. Brzuch też mam. Załamana jestem.
Karla88
Fanka BB :)
Tak używać jak talk
Nie wiem czy ja za dużo od siebie wymagam czy co ale myślałam, że będę lepiej wyglądać...w żadne spodnie się jeszcze nie mieszczę. Brzuch też mam. Załamana jestem.
Heheeh kochana ja tak samo jestem 3 tyg po porodzie 10 kg zeszło zostało 5 kg ale brzuch wyglada nie za dobrze do tego boczki
Ja jem nienormalnie tylko dużo bo jestem ciągle głodna Ale młoda też wiecznie głodna więc to wysysaja nie wiem ile kilogramów straciłam, bo nie mam wagi- ale zaraz zamówie.
Jecie w miarę normalnie? Czy jakoś się dietujecie?
ania081991
Aktywna w BB
ja nie wiem ile kilogramów straciłam, bo nie mam wagi- ale zaraz zamówie.
normalnie, przed chwilą opierdzieliłam 3 kawałki szarlotki - taka pyszna, jeszcze ciepła, nie mogłam się oprzeć
Karla88
ja nie wiem ile kilogramów straciłam, bo nie mam wagi- ale zaraz zamówie.
Ja jem wszystko i normalnie
willou
Cześć mam pytanie..
Syna muszę karmić modyfikowanym, niestety jeszcze nie mogę podać piersi. Dodatkowo dopajam herbatka. (Wciąż w szpitalu jestesmy), a synek drugi dzień nie zrobil kupy :/ zglaszalam to oczywiście niejednokrotnie od momentu gdy nie znalazlam nic w pampersie od polowy dnia..niby ma jeszcze czas, tak twierdzi lekarz i polozne, a mi sie wydaje ze maluszka to meczy. Byl bardzo niespokojny dzis, non stop placz do poludnia...Wzięli go na antybiotyk i od tamtego momentu spi z przerwa na butelke. Kupy dalej nie ma...a ja zaczynam sie martwic czy to aby normalne zeby jadl,pil normalnie a od dwoch dni w pampersie czysto? (Siku normalnie) probowalam masowac brzuszek ale go to denerwuje tylko i ryk zaraz...
Dodam ze gazy ma, jak go do siebie tule to czuje jak mu czasem zabulgota w brzuszku.
Synek urodzony w niedziele.
Syna muszę karmić modyfikowanym, niestety jeszcze nie mogę podać piersi. Dodatkowo dopajam herbatka. (Wciąż w szpitalu jestesmy), a synek drugi dzień nie zrobil kupy :/ zglaszalam to oczywiście niejednokrotnie od momentu gdy nie znalazlam nic w pampersie od polowy dnia..niby ma jeszcze czas, tak twierdzi lekarz i polozne, a mi sie wydaje ze maluszka to meczy. Byl bardzo niespokojny dzis, non stop placz do poludnia...Wzięli go na antybiotyk i od tamtego momentu spi z przerwa na butelke. Kupy dalej nie ma...a ja zaczynam sie martwic czy to aby normalne zeby jadl,pil normalnie a od dwoch dni w pampersie czysto? (Siku normalnie) probowalam masowac brzuszek ale go to denerwuje tylko i ryk zaraz...
Dodam ze gazy ma, jak go do siebie tule to czuje jak mu czasem zabulgota w brzuszku.
Synek urodzony w niedziele.
Też zeżarłam przed chwilą 3 kawałki szarlotki [emoji23]normalnie, przed chwilą opierdzieliłam 3 kawałki szarlotki - taka pyszna, jeszcze ciepła, nie mogłam się oprzeć
reklama
Agatka29
Ja 18 kg mam już na minusie -13 i też 5 kg mi jeszcze pozostało ,Ja przytyłam 20 kg i 4 tyg po cc zostało mi jeszcze dodatkowe 5kg
Chciałabym schudnąć tak jak w oierpierw ciąży +22 kg a schudłam 30
Podziel się: