reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nie kupowałam. Mój syn chciał spać wyłącznie na prawym boku i długi czas miał przez to zniekształconą główkę, ale potem się wyprostowało wszystko.

Mój też miał z jednej strony spłaszczoną trochę bardziej, ale tylko dlatego że zupełnie bezmyślnie kładłam na tą stronę na której było mu wygodniej i nie przekładałam... teraz będę zmieniać, bo z Franem miałam stres że mu zniszczyłam życie i podrywanie dziewczyn w przyszłości płaską głową :D :D

Mój też miał z jednej strony spłaszczoną trochę bardziej, ale tylko dlatego że zupełnie bezmyślnie kładłam na tą stronę na której było mu wygodniej i nie przekładałam... teraz będę zmieniać, bo z Franem miałam stres że mu zniszczyłam życie i podrywanie dziewczyn w przyszłości płaską głową :D :D
Haha dobre :) Z moim było gorzej bo się wkurzał w innej pozycji niż ten nieszczęsny prawy bok, więc obracałam go jak miał mocny sen. Ale glowa była i tak bardzo krzywa.

Dzien dobry

w Wawie dzisiaj piękna pogoda, deszcz i ochłodzenie... wreszcie odżyłam :tak:

@Lipcowa mamusia, słaby scenariusz te 6 dni czekania... ale co szpital to inne zasady jak widzę. Może jeszcze coś się wydarzy... chociaż jak czytam jak @Margana się męczy i odpusza po kilku h to cholera wie co te nasze ciała mają za plan...
A no słaby ja juz latam po korytarzu byłam pod prysznicem przysiady robiłam i skurczy nic jakby ręką odjal hehe ależ ten nasz syn w kulki sobie leci z nami [emoji5]

[emoji23][emoji23][emoji23] Ale sie wyrownalo? Bedzie podrywal na piekne oczy?[emoji3]

Haha dobre :) Z moim było gorzej bo się wkurzał w innej pozycji niż ten nieszczęsny prawy bok, więc obracałam go jak miał mocny sen. Ale glowa była i tak bardzo krzywa.
W takiej sytuacji czesto pomaga przekladanie na rozne strony lozeczka. Bo zwykle dziecko chce miec glowke skierowana w nasza strone, a nie do sciany.

reklama
Do góry