Nie kupowałam. Mój syn chciał spać wyłącznie na prawym boku i długi czas miał przez to zniekształconą główkę, ale potem się wyprostowało wszystko.Dziewczyny kupowałyście maluszkom poduszkę klin przeciw plaszczeniu sie główki?
reklama
Margana
Fanka BB :)
Klin sluzy do podniesienia materaca wyzej od strony glowy. A Tobie chodzi chyba o motylka? Nie, nie kupowalam i uwaxam, ze zdrowemu dziecku takie cos nie jest potrzebne.Dziewczyny kupowałyście maluszkom poduszkę klin przeciw plaszczeniu sie główki?
Nie kupowałam. Mój syn chciał spać wyłącznie na prawym boku i długi czas miał przez to zniekształconą główkę, ale potem się wyprostowało wszystko.
Mój też miał z jednej strony spłaszczoną trochę bardziej, ale tylko dlatego że zupełnie bezmyślnie kładłam na tą stronę na której było mu wygodniej i nie przekładałam... teraz będę zmieniać, bo z Franem miałam stres że mu zniszczyłam życie i podrywanie dziewczyn w przyszłości płaską głową
Haha dobre Z moim było gorzej bo się wkurzał w innej pozycji niż ten nieszczęsny prawy bok, więc obracałam go jak miał mocny sen. Ale glowa była i tak bardzo krzywa.Mój też miał z jednej strony spłaszczoną trochę bardziej, ale tylko dlatego że zupełnie bezmyślnie kładłam na tą stronę na której było mu wygodniej i nie przekładałam... teraz będę zmieniać, bo z Franem miałam stres że mu zniszczyłam życie i podrywanie dziewczyn w przyszłości płaską głową
Lipcowa mamusia
A no słaby ja juz latam po korytarzu byłam pod prysznicem przysiady robiłam i skurczy nic jakby ręką odjal hehe ależ ten nasz syn w kulki sobie leci z nami [emoji5]Dzien dobry
w Wawie dzisiaj piękna pogoda, deszcz i ochłodzenie... wreszcie odżyłam
@Lipcowa mamusia, słaby scenariusz te 6 dni czekania... ale co szpital to inne zasady jak widzę. Może jeszcze coś się wydarzy... chociaż jak czytam jak @Margana się męczy i odpusza po kilku h to cholera wie co te nasze ciała mają za plan...
Margana
O matko, to jeszcze gorsze niz ten motylek. Dziecko do roku czasu powinno lezec na plasko, bez zadnej poduszki bo to bardzo szkodzi na kregoslup.
Margana
[emoji23][emoji23][emoji23] Ale sie wyrownalo? Bedzie podrywal na piekne oczy?[emoji3]Mój też miał z jednej strony spłaszczoną trochę bardziej, ale tylko dlatego że zupełnie bezmyślnie kładłam na tą stronę na której było mu wygodniej i nie przekładałam... teraz będę zmieniać, bo z Franem miałam stres że mu zniszczyłam życie i podrywanie dziewczyn w przyszłości płaską głową
Margana
W takiej sytuacji czesto pomaga przekladanie na rozne strony lozeczka. Bo zwykle dziecko chce miec glowke skierowana w nasza strone, a nie do sciany.Haha dobre Z moim było gorzej bo się wkurzał w innej pozycji niż ten nieszczęsny prawy bok, więc obracałam go jak miał mocny sen. Ale glowa była i tak bardzo krzywa.
reklama
ania081991
Aktywna w BB
Głupie pytanie: miała któraś cewnik foleya zakładany? Można z tym normalnie siku robic? ☺
Podziel się: