Tylko, że mój nie spał w łóżeczku bo dostawał w nim histerii A przekładanie go po obu stronach mnie w łóżku nie wchodziło w grę bo nie chciałam żeby spał na środku. Ale może być tak jak mówisz bo na prawym boku mnie widział i jadł też głównie na tym boku.W takiej sytuacji czesto pomaga przekladanie na rozne strony lozeczka. Bo zwykle dziecko chce miec glowke skierowana w nasza strone, a nie do sciany.
reklama
Karla88
Fanka BB :)
Głupie pytanie: miała któraś cewnik foleya zakładany? Można z tym normalnie siku robic? [emoji5]
Ja miałam możesz normalnie sikać bo on jest zakładany do pochwy nie do cewki moczowej tylko między nogami dynda taka krotka ruleczka
Margana
A...to juz faktycznie wiekszy problem[emoji6]Tylko, że mój nie spał w łóżeczku bo dostawał w nim histerii A przekładanie go po obu stronach mnie w łóżku nie wchodziło w grę bo nie chciałam żeby spał na środku. Ale może być tak jak mówisz bo na prawym boku mnie widział i jadł też głównie na tym boku.
Jola92
Miałam i można normalnie siusiu. Tylko nastaw sie na to, że go sobie obsikasz parę razy bo taka rurka Ci dynda między nogamiGłupie pytanie: miała któraś cewnik foleya zakładany? Można z tym normalnie siku robic? ☺
willou
Hej hej, ja juz po wizytach wszelkich.
Nasz Jasio ma 2939g ale moze byc do 424g ciezszy, tak mi to lekarz wyliczył. Tylko ciąża wychodzi sporo mlodsza bo 36t5d, zaś lozysko juz dojrzale,gotowe...ale to chyba norma?
Najwazniejsze, że odwinal się z pepowiny,czeka w kanale i wszystko jest w normie nic tylko czekać na wyklucie
Nasz Jasio ma 2939g ale moze byc do 424g ciezszy, tak mi to lekarz wyliczył. Tylko ciąża wychodzi sporo mlodsza bo 36t5d, zaś lozysko juz dojrzale,gotowe...ale to chyba norma?
Najwazniejsze, że odwinal się z pepowiny,czeka w kanale i wszystko jest w normie nic tylko czekać na wyklucie
Margana
To super, ze wszystko ok!Hej hej, ja juz po wizytach wszelkich.
[emoji23][emoji23][emoji23] Ale sie wyrownalo? Bedzie podrywal na piekne oczy?[emoji3]
Na szczęście tak Więc może podrywać na co chce
Byłam na zakupach, byłam na obiedzie, podlałam kwiatki u siostry.... liczę że to wszystko mnie przybliży do godz "0"
SzczęśliwaCiężarna
Moja siostra drobna jak Marika urodziła synka 4200 więc możnaSąsiadka ma trójkę i każde z nich ważyło między 4500 - 5100g i każde SN i twierdzi, że nie było źle więc liczę na to, że i u mnie jakoś pójdzie
SzczęśliwaCiężarna
Haha z ta pogoda mamy tak samo [emoji16][emoji16][emoji16] piękna pogoda : leje i chłodno [emoji16][emoji16][emoji16] u mnie też dziś pięknie [emoji16][emoji16][emoji16] leje caaaly dzień [emoji16] jest czym oddychać i tyłek się nie poci [emoji16][emoji16][emoji16]Dzien dobry
w Wawie dzisiaj piękna pogoda, deszcz i ochłodzenie... wreszcie odżyłam
@Lipcowa mamusia, słaby scenariusz te 6 dni czekania... ale co szpital to inne zasady jak widzę. Może jeszcze coś się wydarzy... chociaż jak czytam jak @Margana się męczy i odpusza po kilku h to cholera wie co te nasze ciała mają za plan...
reklama
Mój maluazek ulewa więc sama "zrobiłam" klin pod marerac z ręczników. A Tobie chyba chodzi o poduszkę mimos. Taką z wglebieniem na główkę. Kupię jesli bedzie potrzeba bo ona kosztuje ok 250 zł i wiele dzieci jej nie lubi. A tak to spi na plasko i odwracam mu główkę co jakiś czas. Żadne motylki itp.Dziewczyny kupowałyście maluszkom poduszkę klin przeciw plaszczeniu sie główki?
Podziel się: