reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
W naszym szpitalu to norma że tyle czekaja. Dlatego nie chcialam rodzić u nas, bo nie zgadzam się z wieloma praktykami tam stosowanymi i urodzilam synka w Sławnie.
Tez rozważam ta opcje u mnie znowu skurczyki krocze pobolewa trochę sobie potancowalam pod prysznicem heheh teraz latam po holu podryguje a nóż widelec wyskoczy hihi

Hej dziewczyny. Ja tez jeszcze czekam. A termin mam na jutro... orientujecie sie moze jak to jest z l4? Bo mam wystawione do jutra tylko. Przedluza mi jesli przenosze? Czy od razu macierzynski?

Hej dziewczyny. Ja tez jeszcze czekam. A termin mam na jutro... orientujecie sie moze jak to jest z l4? Bo mam wystawione do jutra tylko. Przedluza mi jesli przenosze? Czy od razu macierzynski?
To musisz miec nowe l4 od piatku, albo od piatku bedziesz miala juz macierzynski.

Musisz mieć nowe l4 od piątku chyba ze urodzisz to od tego dnia macierzyński

Widzę że dziewczyny już odpisały.... ja mam dla wszystkiego umówioną wizytę z gin na dzień porodu, właśnie gdybym nie urodziła do tego czasu...

Przed chwilą zrobiłam z nudów muffinki z malinami... co prawda dałam chyba za dużo owoców i chyba za bardzo puściły sok... ale pewnie i tak zostaną jutro zjedzone. W nocy wraca już Fran, więc nie będę miała tyle czasu na głupoty jak porządki czy muffiny ;) :D

No proszę dziewczyna 39 i 3 dni ciąży i 2 cm rozwarcia jak 39 i 5 dni również 2 cm rozwarcia i jej mama tu pracuje wzięli ja na porodowke i prawie rodzi a ja się mam męczyć bo co znajomości nie mam żenada co za patola

Co za głupota ... a masz możliwość na inny szpital iść w sensie ze cię wypiszą ? Czy musisz zostać i czekać aż się akcja rozkręci ?

I czy twój lekarz pracuje w tym szpitalu?

reklama
Widzę że dziewczyny już odpisały.... ja mam dla wszystkiego umówioną wizytę z gin na dzień porodu, właśnie gdybym nie urodziła do tego czasu...

Przed chwilą zrobiłam z nudów muffinki z malinami... co prawda dałam chyba za dużo owoców i chyba za bardzo puściły sok... ale pewnie i tak zostaną jutro zjedzone. W nocy wraca już Fran, więc nie będę miała tyle czasu na głupoty jak porządki czy muffiny ;) :D
Dzieki,
Tak. Mam jutro wizyte. Jade rano na IP na ktg i beda decydowac, ale juz mi zapowiedzieli, ze jesli nic sie nie bedzie dziac to odesla mnie do domu, wiec bede prosic o L4. Szkoda mi brac juz macierzynski, skoro dziecka jeszcze nie ma...

Najbardziej mnie irytuja te smsy i telefony i wieczne dopytywanie czy juz :/ kurde!!! Jakby bylo juz to bym chyba powiedziala :/

Wspolczuje nam wszystkim tego czekania... :D

Ostatnia edycja:
Do góry