reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Haha! Tez tak mam :D
Na dodatek tak utylam / spuchlam w udach, ze jak chodze w sukience po tym upale to mnie bola uda od pocierania. Chyba mi sie odparzaja... ratunku! Jak na to zaradzic?
Krem xenofit second skin ;)
Do kupienia w sportowych itd [emoji6]
takie przezroczyste mazidło stosowane na biegach ultra, choć ja stosuję na udach, pachwinach itd już na 25km wybieganiach jak jest bardzo ciepło po tym, jak sobie kiedyś uda obtarłam - więc na normalny spacer też da radę ;)

Może stosować puder na te okolice które się ocierają ? Nawet taką dziecięcą. skóra nie będzie sie tak podrażniać. Na kiedy masz termin?:)
Puder jest ok, do momentu gdy się nie spocisz za bardzo - mokra skóra + sól (pot jest słony) +puder to kiepskie połączenie.... [emoji15]

Super! :)

Ja dziś poczynilam 3 poduszki do wózka dla lalek, prześcieradło i kocyk [emoji14] a i dla Remka kocyk do kompletu do prześcieradła :) tylko zastanawiam się czy połączenie bawełny i minky jest trafione bo jednak bawełna się gięcie a jak próbowałam wyprasować to minky jakby lekko się wyprostowało. U was nic się nie dzieje w rzeczach które mają takie połączenie?
Zobacz załącznik 872009 Zobacz załącznik 872010
Śliczny jest, i faktycznie żółty minky pasuje idealnie :D

Też muszę w końcu coś do wózka uszyć... [emoji15]
Jaki jest wymiar tego kocyka?

I jedna drobna uwaga[emoji15][emoji15][emoji15] - nie myślałaś, żeby przeszyć dodatkowo przy szwie? Bawełna i minky inaczej zachowują się w praniu, taki dodatkowy zewnętrzny szew czasem pomaga, żeby po iluś praniach kocyk nadal miał ładny kształt [emoji6]

O rany myslalam w nocy ze urodze .spalam u babci męża bo od 6 dziś u nas malowanie .do 1 w nocy nie spalam mialam bolesne skurcze i bole kregoslupa .ale rano ok .

Helou

ja dzisiaj miałam apogeum dziwnych snów...! :o

Spotkałam się wczoraj z koleżnaką która mieszka w Brazylii i ma męża brazylijczyka- no i mają jakiś kryzys, zastanawia się czy nie wrócić do PL itp. Śnilo mi się że to był MÓJ mąż, a ja miałam romans z jakimś generałem..! :o Mega wysoko postawionym generałem, przyjeżdżałam pod jakieś budynki armii z przepustkami itp... Było powiem Wam nawet miło :D ale obudził mnie budzik- bo musiałam wyprawić młodego na wakacje z dziadkami. Wróciłam do łóżka, zasnęłam znowu i tym razem śniło mi się że mieszkaliśmy z M. z moimi rodzicami i M. chodził wszędzie za moją mamą... obudziłam się jak poszedł za nią do sypialni kiedy chciała zmierzyć kostiumy kąpielowe :-D:-D:-D Co to za historie w ogóle...?!:laugh2:

Morał jest taki że jestem mega niewyspana, ale za to w perspektywie 12 dni wolnego ;)

Helou

ja dzisiaj miałam apogeum dziwnych snów...! :o

Spotkałam się wczoraj z koleżnaką która mieszka w Brazylii i ma męża brazylijczyka- no i mają jakiś kryzys, zastanawia się czy nie wrócić do PL itp. Śnilo mi się że to był MÓJ mąż, a ja miałam romans z jakimś generałem..! :o Mega wysoko postawionym generałem, przyjeżdżałam pod jakieś budynki armii z przepustkami itp... Było powiem Wam nawet miło :D ale obudził mnie budzik- bo musiałam wyprawić młodego na wakacje z dziadkami. Wróciłam do łóżka, zasnęłam znowu i tym razem śniło mi się że mieszkaliśmy z M. z moimi rodzicami i M. chodził wszędzie za moją mamą... obudziłam się jak poszedł za nią do sypialni kiedy chciała zmierzyć kostiumy kąpielowe :-D:-D:-D Co to za historie w ogóle...?!:laugh2:

Morał jest taki że jestem mega niewyspana, ale za to w perspektywie 12 dni wolnego ;)
Nieeezłe sny :O
Mnie się ostatnio nic nie śni, ale chyba tak lepiej [emoji6]

reklama
Hahahahah JustMe świetne sny ale ta koleżanka to ci się śniła
Ze ma kryzys czy serio ?
bo jedna na insta właśnie przyleciala z Brazylii na dwa tyg do rodziców [emoji23] Hahaha i od razu mi się skojarzyła

Do góry