reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Haha! Tez tak mam :D
Na dodatek tak utylam / spuchlam w udach, ze jak chodze w sukience po tym upale to mnie bola uda od pocierania. Chyba mi sie odparzaja... ratunku! Jak na to zaradzic?
Może stosować puder na te okolice które się ocierają ? Nawet taką dziecięcą. skóra nie będzie sie tak podrażniać. Na kiedy masz termin?:)

reklama
Wam też tak odbija w końcówce? Z byle powodu denerwuje się tak ze az się trzese, później ryk w poduszke. Co wieczór ostatnio.
Dla porównania w pierwszej ciąży w koncowce czasem jak zaczęłam się z czegoś rechotac to wybuchalam momentalnie placzem ot tak po prostu, bez powodu..taki szloch konkretny.
Faceta mi tylko szkoda, bo juz nie wie jak sie zachować...i w sumie to też mnie denerwuje. :/

Super! :)

Ja dziś poczynilam 3 poduszki do wózka dla lalek, prześcieradło i kocyk :p a i dla Remka kocyk do kompletu do prześcieradła :) tylko zastanawiam się czy połączenie bawełny i minky jest trafione bo jednak bawełna się gięcie a jak próbowałam wyprasować to minky jakby lekko się wyprostowało. U was nic się nie dzieje w rzeczach które mają takie połączenie?
Zobacz załącznik 872009 Zobacz załącznik 872010

Ola śliczny zestaw..!

Coraz ciężej ;) Trudności sprawia mi nawet krótki spacer i nie z powodu zadyszki . Pachwiny bolą, trudno nawet to opisac. Jak po kilku godzinnej jeździe konnej ? a na rękach mam żyły jak kulturysta :D

U mnie od jakiegoś czasu mega bol w jednej pachwinie, aż mi blokuje jakby nogę. Obraz nędzy i rozpaczy [emoji849]

O matko [emoji33] schowaj się gdzieś dziewczyno i kumuluj siły na swojego własnego czorcika [emoji16]
Wbrew pozorom mam wiecej spokoju jak mi taka gromada biega po podwórku niz mam zabawić swojego 3,5 latka samego w domu...bidula mi sie nudzi i wojuje a tak przy kuzynostwie jest zabawa i wystarczy tylko mieć na oku ;)
Boje się ze ciężej bedzie zapanować nad pierworodnym przy noworodku właśnie.

Wbrew pozorom mam wiecej spokoju jak mi taka gromada biega po podwórku niz mam zabawić swojego 3,5 latka samego w domu...bidula mi sie nudzi i wojuje a tak przy kuzynostwie jest zabawa i wystarczy tylko mieć na oku ;)
Boje się ze ciężej bedzie zapanować nad pierworodnym przy noworodku właśnie.

A to tez prawda ze jak ma towarzystwo to mniej zawraca Ci głowę... No ale tutaj to cała banda do towarzystwa :D

reklama
Do góry