o własnie wiedziałam ze czymś zapomniałam octanisept kupićJak rodzilam synka to mi polozna co jakiś czas przed konkretna akcja porodowa psikala octaniseptem czyli mozna.
reklama
malina_11
Fanka BB :)
Cześć kochane, dziś podobno pełnia [emoji849] któraś ma zamiar się rozpakować? [emoji5] Jaka u was pogoda? U nas całą noc padało, koło 12 znowu zrobiła się duchota że nie szło wysiedzieć a teraz na szczęście jest znowu zlewa [emoji16] przynajmniej mogę normalnie funkcjonować i odzyskałam kostki! Właśnie przyjechałam po K, wrócił z trasy ze szwami na nogach.. Na szczęście tylko 5 [emoji58] ale przynajmniej lepiej się czuje jak wiem że w razie czego jest obok [emoji5]
Wczoraj w pepco dorwałam sukienkę za 15zl szkoda było nie wziąć a wygodna baaardzo [emoji5] trzymam kciuki za te które będą się rozpakowywać w najbliższym czasie [emoji16] buziaczki [emoji8][emoji8][emoji8]
Wczoraj w pepco dorwałam sukienkę za 15zl szkoda było nie wziąć a wygodna baaardzo [emoji5] trzymam kciuki za te które będą się rozpakowywać w najbliższym czasie [emoji16] buziaczki [emoji8][emoji8][emoji8]
Załączniki
olaaa7
Super ta sukienka. U mnie cały dzień kropi ale też zrobiła się duchota, teraz jest jakoś 18 stopni.Cześć kochane, dziś podobno pełnia [emoji849] któraś ma zamiar się rozpakować? [emoji5] Jaka u was pogoda? U nas całą noc padało, koło 12 znowu zrobiła się duchota że nie szło wysiedzieć a teraz na szczęście jest znowu zlewa [emoji16] przynajmniej mogę normalnie funkcjonować i odzyskałam kostki! Właśnie przyjechałam po K, wrócił z trasy ze szwami na nogach.. Na szczęście tylko 5 [emoji58] ale przynajmniej lepiej się czuje jak wiem że w razie czego jest obok [emoji5]
Wczoraj w pepco dorwałam sukienkę za 15zl szkoda było nie wziąć a wygodna baaardzo [emoji5] trzymam kciuki za te które będą się rozpakowywać w najbliższym czasie [emoji16] buziaczki [emoji8][emoji8][emoji8]Zobacz załącznik 871875
Margana
Moze o czyms nie wiemy[emoji23]HahahhAha dla mnie jako laika tez tak się wydaje [emoji16]
Poziom trudności jest porównywalnyMoze o czyms nie wiemy[emoji23]
Poduszeczka jest szybsza, bo szycia de facto jest mniej, i ma jedną "przewagę" - szwy są w środku, wiec można poprawiać, przeszywać itd, a w organizerze jednak większość widać, więc szwy muszą jakoś wyglądać (tzn jak będą mega krzywe itd, to będzie to widać) [emoji6]
Margana
No to juz wiemy o co chodzi[emoji3]Poziom trudności jest porównywalny
Poduszeczka jest szybsza, bo szycia de facto jest mniej, i ma jedną "przewagę" - szwy są w środku, wiec można poprawiać, przeszywać itd, a w organizerze jednak większość widać, więc szwy muszą jakoś wyglądać (tzn jak będą mega krzywe itd, to będzie to widać) [emoji6]
ookatkaoo1993
Dzień dobry! 40+2
Chociaż wiem czy dobry?
Leniwe to dziecko i uparte jak cholera... A mi to przyprawia coraz większego stracha;p
Chociaż wiem czy dobry?
Leniwe to dziecko i uparte jak cholera... A mi to przyprawia coraz większego stracha;p
reklama
Dzień dobry..!
@ookatkaoo1993 no faktycznie, nie zazdroszczę... liście malin kupiłaś? Wykorzystywałaś męża? Meczysz sutki?
@ookatkaoo1993 no faktycznie, nie zazdroszczę... liście malin kupiłaś? Wykorzystywałaś męża? Meczysz sutki?
Podziel się: