reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć kochane, dziś podobno pełnia [emoji849] któraś ma zamiar się rozpakować? [emoji5] Jaka u was pogoda? U nas całą noc padało, koło 12 znowu zrobiła się duchota że nie szło wysiedzieć a teraz na szczęście jest znowu zlewa [emoji16] przynajmniej mogę normalnie funkcjonować i odzyskałam kostki! Właśnie przyjechałam po K, wrócił z trasy ze szwami na nogach.. Na szczęście tylko 5 [emoji58] ale przynajmniej lepiej się czuje jak wiem że w razie czego jest obok [emoji5]
Wczoraj w pepco dorwałam sukienkę za 15zl szkoda było nie wziąć a wygodna baaardzo [emoji5] trzymam kciuki za te które będą się rozpakowywać w najbliższym czasie [emoji16] buziaczki [emoji8][emoji8][emoji8]
IMG_20180628_183508672.jpg

Załączniki

• IMG_20180628_183508672.jpg
    IMG_20180628_183508672.jpg
    120,7 KB · Wyświetleń: 728
Cześć kochane, dziś podobno pełnia [emoji849] któraś ma zamiar się rozpakować? [emoji5] Jaka u was pogoda? U nas całą noc padało, koło 12 znowu zrobiła się duchota że nie szło wysiedzieć a teraz na szczęście jest znowu zlewa [emoji16] przynajmniej mogę normalnie funkcjonować i odzyskałam kostki! Właśnie przyjechałam po K, wrócił z trasy ze szwami na nogach.. Na szczęście tylko 5 [emoji58] ale przynajmniej lepiej się czuje jak wiem że w razie czego jest obok [emoji5]
Wczoraj w pepco dorwałam sukienkę za 15zl szkoda było nie wziąć a wygodna baaardzo [emoji5] trzymam kciuki za te które będą się rozpakowywać w najbliższym czasie [emoji16] buziaczki [emoji8][emoji8][emoji8]Zobacz załącznik 871875
Super ta sukienka. U mnie cały dzień kropi ale też zrobiła się duchota, teraz jest jakoś 18 stopni.

Moze o czyms nie wiemy[emoji23]
Poziom trudności jest porównywalny ;)
Poduszeczka jest szybsza, bo szycia de facto jest mniej, i ma jedną "przewagę" - szwy są w środku, wiec można poprawiać, przeszywać itd, a w organizerze jednak większość widać, więc szwy muszą jakoś wyglądać (tzn jak będą mega krzywe itd, to będzie to widać) [emoji6]

Poziom trudności jest porównywalny ;)
Poduszeczka jest szybsza, bo szycia de facto jest mniej, i ma jedną "przewagę" - szwy są w środku, wiec można poprawiać, przeszywać itd, a w organizerze jednak większość widać, więc szwy muszą jakoś wyglądać (tzn jak będą mega krzywe itd, to będzie to widać) [emoji6]
No to juz wiemy o co chodzi[emoji3]

reklama
Do góry