reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Super! :)

Ja dziś poczynilam 3 poduszki do wózka dla lalek, prześcieradło i kocyk [emoji14] a i dla Remka kocyk do kompletu do prześcieradła :) tylko zastanawiam się czy połączenie bawełny i minky jest trafione bo jednak bawełna się gięcie a jak próbowałam wyprasować to minky jakby lekko się wyprostowało. U was nic się nie dzieje w rzeczach które mają takie połączenie?
Zobacz załącznik 872009 Zobacz załącznik 872010
Super Ci to wyszlo :)

reklama

Ja dziś poczynilam 3 poduszki do wózka dla lalek, prześcieradło i kocyk [emoji14] a i dla Remka kocyk do kompletu do prześcieradła :) tylko zastanawiam się czy połączenie bawełny i minky jest trafione bo jednak bawełna się gięcie a jak próbowałam wyprasować to minky jakby lekko się wyprostowało. U was nic się nie dzieje w rzeczach które mają takie połączenie?
Ja ptasowalam rozek z minky i nie zauwazylam zeby cos sie dzialo.

Śliczne [emoji7]
Prasuję po stronie bawełny, o minky wraca do normy, w sensie kropek ;)

reklama
Do góry