reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

no tak, ale rownie dobrze moge urodzic w terminie i do rego czasu zostane bez opieki? kurcze nie wiem sama to moje pierwsze cdziecko dlatego troszke panikuje
Dla mnie to dziwne bo w 1 ciąży miałam wizyty na końcówce co tydzień, ostatnia w dniu terminu, gdzie dostałam skierowanie do szpitala na 5 dzień po terminie jeśli nic się nie wydarzy samo.

reklama
Do tego znów mały tak mało aktywny ehhh:(

Nie wiem Wiola czy cię to pocieszy ale wiesz ze moj tez mało aktywny jedynie w nocy

Pytałam lekarza czeku tak mało się rusza i on mi gadał ze na tym etapie dzieci nie maja miejsca i tylko wypychają się i te ruchy nie są tak intensywne jak jeszcze kilka tyg temu

Nie wiem Wiola czy cię to pocieszy ale wiesz ze moj tez mało aktywny jedynie w nocy

Pytałam lekarza czeku tak mało się rusza i on mi gadał ze na tym etapie dzieci nie maja miejsca i tylko wypychają się i te ruchy nie są tak intensywne jak jeszcze kilka tyg temu
U mnie też często cały dzień cisza a wieczorem i w nocy impreza [emoji16] a i chyba wiem gdzie mam łożysko bo często widzę jak się w jednym miejscu strasznie wypycha a nie czuję tego [emoji39]

Termin mam na za 5 tygodni a Lenka się nie spieszy więc byle pomalowal i będzie resztę mógł robić powoli :) sam się w to wpakowal bo byk wybredny i żadne mieszkanie mu nie odpowiadalo :) a do tej pory ja także chodziłam tam i razem z nim siedziałam tam 16h z językiem na wierzchu [emoji4] ja też nie mam przez to wesoło bo wszystko na mojej glowie :) sprzatanie, zakupy (codziennie kilka reklamówek nosze i dzwigam na 4 pietro, gotowanie, sprawy w urzędach bo Kuba nigdzie nie był wszystko ja załatwiam:) a nawet o nalezacy się ciężarnej masaż nie mam co liczyć :)
a nie macie zakupow online ? Zamawiam z tesco lub piotra i pawla .Pan wnosi wszystko do domu .( choc w naszym niskim bloku 3 pietrowym mamy winnde) ale czasem podzwigam miesko owoce warzywa .

a nie macie zakupow online ? Zamawiam z tesco lub piotra i pawla .Pan wnosi wszystko do domu .( choc w naszym niskim bloku 3 pietrowym mamy winnde) ale czasem podzwigam miesko owoce warzywa .
W tak małym mieście nie ma online :) wszystko dzwigam sama :) i to od sklepu do sklepu bo nigdy wszystkiego w jednym nie dostanę :) ale nie ma co narzekać [emoji39] daje radę

reklama
Do góry