Margana
Fanka BB :)
Moim zdaniem przynajmniej jedna wizyta jeszcze powinna byc.no właśnie tez mi sie tak wydaje... termin na 14 lipca, liczylam jeszcze przynajmniej na jedna wizyte i ktg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moim zdaniem przynajmniej jedna wizyta jeszcze powinna byc.no właśnie tez mi sie tak wydaje... termin na 14 lipca, liczylam jeszcze przynajmniej na jedna wizyte i ktg
Ja tetaz bylam w 35+4 i befe szla w 37+4 na zdjecie pessara. Mysle, ze jak nie urodze do terminu to i jeszcze raz bede szla.Ja mam teraz wizyte w 35+5 zobaczymy co mi powie I jak mam jeszcze przyjsc
Ciekawe jak u mnie I ile jeszcze wytrzymam bo bole mi sie znowu mega rozkrecaja. Dzisiaj pol nocy nie spalam tak mnie sciskal bol jak na okresJa tetaz bylam w 35+4 i befe szla w 37+4 na zdjecie pessara. Mysle, ze jak nie urodze do terminu to i jeszcze raz bede szla.
pojde w takim razie juz wczoraj sie zapisalam do innej lekarki, tamtej podziekuje... przynajmniej bede spokojniejszaMoim zdaniem przynajmniej jedna wizyta jeszcze powinna byc.
Oj, oby jeszcze przeszlo!Ciekawe jak u mnie I ile jeszcze wytrzymam bo bole mi sie znowu mega rozkrecaja. Dzisiaj pol nocy nie spalam tak mnie sciskal bol jak na okres
No uwaxam, ze trzeba skontrolowac stan dziecka, lozyska, wod. A nie tak tylko czekac na rozpoczecie akcji.pojde w takim razie juz wczoraj sie zapisalam do innej lekarki, tamtej podziekuje... przynajmniej bede spokojniejsza
dziekuje za porady[emoji5][emoji5]
Jaka mnie zgaga dopadła podobno na tym.etapie ciąży powinna się kończyć a u mnie sie zaczęła.. i do tego jest mi nie dobrze ciężka noc sie zapowiada zapowiada