reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

ja jak zwykle panikuję he ale dzis to naprawdę kuje mnie od środka jeszcze ból krocza moj M juz sie pytał czy nie pojedziemy na pogotowie

Mnie tez w srodku boli strasznie aż z chodzeniem problem ale przypuszczam ze młody schodzi w kanał i to dlatego dopóki nie ma skurczy, wody nie odeszły, to nie panikuje

reklama
Pewnie masz rację :D ja jak zwykle panikuję ale niewidem jak to powinno wyglądać czy ma tak boleć co kilka minut czuje kłucia od środka

Wiesz co jeżeli chodzi o taki bol w pochwie weź sobie nospe chociaż nie wiem czy pomoże na takim etapie
Ja mam często taki tępy trwa nawet 2 godz
A ost to nawet w nocy mnie tak bolało ze aż się obudziłam

lierki.jpg
Odebrałam jedna z ostatnich przesyłek. Chyba :D Bo co chwila dostaje smsy że jakiś kurier, paczkomat, a tyle tego nazamawiałam, że nigdy nie wiem co mnie tam czeka :D

Załączniki

• lierki.jpg
    lierki.jpg
    98,9 KB · Wyświetleń: 435
reklama
Jezu nie gadaj za mna tagitelle z sosem i parmezanem chodzi i beza pavlowa z musem i owocami i mascarpone [emoji23]
W życiu tych rzeczy nie jadłam, ale wierzę, że pyszne [emoji16][emoji16][emoji16] jak do tej pory jadłam niewiele to teraz mam apetyt nawet wtedy gdy czuje się pełna [emoji23] i mimo wzdetego brzucha mój mózg wola o żarcie [emoji23]

Do góry