reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zobacz załącznik 867066 Odebrałam jedna z ostatnich przesyłek. Chyba :D Bo co chwila dostaje smsy że jakiś kurier, paczkomat, a tyle tego nazamawiałam, że nigdy nie wiem co mnie tam czeka :D
Widziałam wiele tych literek i te są naprawdę pięknie zrobione [emoji16] no i dobór kolorów piekny. Z jakiej strony? [emoji16]

reklama
Obok mnie w knajpie mają pyszne jedno i drugie, wpadaj [emoji1]

Dziś oglądałam pociąg intercity odemnie do was 3,5 godz na Warszawę centralna
Mam taka ochotę wsiąść i przyjechać chociaż na jeden dzień
A znając moj spontan to może być tak ze będziecie pic kawę wszystkie a tu ciocia karla idzie z brzuchem [emoji23] suprajs [emoji23]

reklama
Ja to jestem nienormalna bo ja czekam aż wkoncu będzie jakiś bol znak skurcze cokolwiek bo nie chce po terminie urodzić jak ostatnio

A tu dupa narazie bóle sporadyczne skurczy brak czopu brak junior raczej się nie spieszy [emoji23]
moja kuzynka byla wciazy z 3 dzieckiem, blisko terminu zawiozla starszych mamie, poszla na wizyte i lekarz stwierdzil , ze porod dalekiii....
coz, sama z mezem czekac trzeba nie wiadomo ile .... zaprosili znajomych na wieczorna imprezke.
wypili po piwku (maz i goscie )a ona mowi , ze jakos ja dziwnie w plecach zlapalo ...on po piwku , to zadzwonil po pogotowie , ona poszla do lazienki i tylko krzyknela ....lap dziecko !
3 skurcze miala i mala wylciala :o
wiec wiesz karla ,roznie to bywa....czasem ktos ma wszelkie objawy przepowiadajace i meczy a inny pyk ....:D

Do góry