Karla88
Fanka BB :)
ale ty juz w 38 tyg ?
Nie w czw 37 tydz ale z doświadczenia wiem ze w moim przypadku musze szybciej zacząć przyspieszać żeby chociaż w terminie urodzić [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ty juz w 38 tyg ?
moja kuzynka byla wciazy z 3 dzieckiem, blisko terminu zawiozla starszych mamie, poszla na wizyte i lekarz stwierdzil , ze porod dalekiii....
coz, sama z mezem czekac trzeba nie wiadomo ile .... zaprosili znajomych na wieczorna imprezke.
wypili po piwku (maz i goscie )a ona mowi , ze jakos ja dziwnie w plecach zlapalo ...on po piwku , to zadzwonil po pogotowie , ona poszla do lazienki i tylko krzyknela ....lap dziecko !
3 skurcze miala i mala wylciala
wiec wiesz karla ,roznie to bywa....czasem ktos ma wszelkie objawy przepowiadajace i meczy a inny pyk ....
na którego masz termin ?Nie w czw 37 tydz ale z doświadczenia wiem ze w moim przypadku musze szybciej zacząć przyspieszać żeby chociaż w terminie urodzić [emoji23]
na którego masz termin ?
az tak to tez przeraza.... dzis synek pytal , czy jakzaczne rodzic w domu to ma po pogotowie dzwonic ...mam nadzieje jednak dojechac !!!!To ja ci powiem moja sąsiadka pierwsze dziecko brak skurcze jakiś lekki bol przychodzi do swojej mamy i mówi ze coś chyba nie tak bo ja jakoś boli i czuje ze musi przeć matka po karetkę szybko dzwoni zanim przyjechali odebrała poród czaisz pierwsze dziecko brak skurczy nic urodziła wciagu kilku minut
u mnie na odwrot 7 z okresu a 12 z usg ;p12.07 wg okresu
7.07 wg pierwszego usg
Ale nastawiam się nardziej na ten termin 12
Gdzie zamówiłaś???? I jaki koszt? Szukałam dla MaksiaZobacz załącznik 867066 Odebrałam jedna z ostatnich przesyłek. Chyba Bo co chwila dostaje smsy że jakiś kurier, paczkomat, a tyle tego nazamawiałam, że nigdy nie wiem co mnie tam czeka
O kur niestrasz [emoji33]To ja ci powiem moja sąsiadka pierwsze dziecko brak skurcze jakiś lekki bol przychodzi do swojej mamy i mówi ze coś chyba nie tak bo ja jakoś boli i czuje ze musi przeć matka po karetkę szybko dzwoni zanim przyjechali odebrała poród czaisz pierwsze dziecko brak skurczy nic urodziła wciagu kilku minut