reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
moja kuzynka byla wciazy z 3 dzieckiem, blisko terminu zawiozla starszych mamie, poszla na wizyte i lekarz stwierdzil , ze porod dalekiii....
coz, sama z mezem czekac trzeba nie wiadomo ile .... zaprosili znajomych na wieczorna imprezke.
wypili po piwku (maz i goscie )a ona mowi , ze jakos ja dziwnie w plecach zlapalo ...on po piwku , to zadzwonil po pogotowie , ona poszla do lazienki i tylko krzyknela ....lap dziecko !
3 skurcze miala i mala wylciala :o
wiec wiesz karla ,roznie to bywa....czasem ktos ma wszelkie objawy przepowiadajace i meczy a inny pyk ....:D

To ja ci powiem moja sąsiadka pierwsze dziecko brak skurcze jakiś lekki bol przychodzi do swojej mamy i mówi ze coś chyba nie tak bo ja jakoś boli i czuje ze musi przeć matka po karetkę szybko dzwoni zanim przyjechali odebrała poród czaisz pierwsze dziecko brak skurczy nic urodziła wciagu kilku minut

To ja ci powiem moja sąsiadka pierwsze dziecko brak skurcze jakiś lekki bol przychodzi do swojej mamy i mówi ze coś chyba nie tak bo ja jakoś boli i czuje ze musi przeć matka po karetkę szybko dzwoni zanim przyjechali odebrała poród czaisz pierwsze dziecko brak skurczy nic urodziła wciagu kilku minut
az tak to tez przeraza.... dzis synek pytal , czy jakzaczne rodzic w domu to ma po pogotowie dzwonic ...mam nadzieje jednak dojechac !!!!

reklama
O kur niestrasz [emoji33]

Do góry