Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
To idziemy łeb w łeb. U mnie też 37+3
Ja 37+5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To idziemy łeb w łeb. U mnie też 37+3
I zjem jeszcze za was, jestem w drodze na chińczyk [emoji849]Haha czyli dziś zjadłaś za małe tatę i corusie [emoji16]
Ja od 3 miesięcy nic nie przytylam [emoji5]
Buahaha czyli ja już dziś niejem kolacji jak jesz za mnie [emoji23]I zjem jeszcze za was, jestem w drodze na chińczyk [emoji849]
Tak dziś straszne czasami nieumie iśćDziewczyny czy wy tez macie takie kłucia od środka pochwy raz mocniejsze raz słabsze
ja jak zwykle panikuję he ale dzis to naprawdę kuje mnie od środka jeszcze ból krocza moj M juz sie pytał czy nie pojedziemy na pogotowieTak dziś straszne czasami nieumie iść
Jeśli Cię to niepokoji to możesz podjechać sprawdzićja jak zwykle panikuję he ale dzis to naprawdę kuje mnie od środka jeszcze ból krocza moj M juz sie pytał czy nie pojedziemy na pogotowie
jeszcze poczekam lezę i sie nie ruszam moze przejdzieJeśli Cię to niepokoji to możesz podjechać sprawdzić