reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Udało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami
Gratulacje kochana! Dużo zdrówka dla Was!!! [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Udało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami
Gratulacje super waga jak na ten tydzien

Cześć kochane [emoji1] dobrze ze dziś obyło się bez złych wiadomości jak widzę [emoji6] mam nadzieję że samopoczucia u was okej. My dziś zlapalismy trochę słonka, dobrze że wiaterek cały dzień delikatnie wiał bo temperatura była idealna [emoji16] teraz leżę, odpoczywam bo nogi trochę opuchły a mój K z bratem szykują kolacje [emoji16] będzie grill [emoji39] miłego wieczorku [emoji8]
received_847006455483585.jpeg

Załączniki

• received_847006455483585.jpeg
    received_847006455483585.jpeg
    116,5 KB · Wyświetleń: 632
Cześć kochane [emoji1] dobrze ze dziś obyło się bez złych wiadomości jak widzę [emoji6] mam nadzieję że samopoczucia u was okej. My dziś zlapalismy trochę słonka, dobrze że wiaterek cały dzień delikatnie wiał bo temperatura była idealna [emoji16] teraz leżę, odpoczywam bo nogi trochę opuchły a mój K z bratem szykują kolacje [emoji16] będzie grill [emoji39] miłego wieczorku [emoji8]Zobacz załącznik 865631

Super!!!!

Gratuluję!!!
Na szczęście choć wcześniak, to wagowo ładnie, i na pewno niedługo będziesz mogła zabrać malutką do domu [emoji110][emoji110][emoji110]

A ty jak się czujesz?

reklama
Do góry