reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Udało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami
Gratulacje Kochana [emoji16][emoji16]
A jaka waga wychodziła na usg? Dużo sie pomylili? Rodzilas przez cc?:)

Ostatnia edycja:
@gawkat wow! Kolejna mamusia i dzidziuś w naszej grupie..! Gratulacje dziewczyny, obyście jak najszybciej były razem...!!!

Joooolaaaaa <3 :D

Kochana, z pierwszym się rozwiodłam :D trochę lepsze wyjście niż zabójstwo ;) ale w sumie nie tak daleko hahahah :D Ja pierwszy ślub miałam w 2008 r więc byłabym 10 lat po ślubie dzisiaj... A teraz wiem że z aktualnym narzeczonym pasujemy totalnie, pomimo sporej różnicy wieku, różnych krajów itp., ale zgadzam się z większością, że nie ma związków idealnych. Każdy ma czasami gorszy dzień, każdy bywa egoistą, powie coś, czego potem żałuje... z wiekiem człowiek po prostu uczy się iść na kompromis i rozwiązywać problemy :tak:

Dziękuję :* Mam nadzieję po prostu że jak za kilka lat spojrzę na te foty to się nie załamię ;) :D

Dokładnie! Najlepsza definicja :D
roznie bywa w zyciu .moj mnie wkurzal od rana a teraz rozbawil do lez przyniosl pudelko i mowi ze moge powzucac zabawki na wieczor .najpierw zdebialam a potem usmialam .dopiero w dzien narzekal ze mozemy tylko na hipcia lub slonia wyobraznie ma podebral tez zabawki z dzieciecego pokoju

reklama
Do góry