juz Ci wypadl? Jestesmy w tym samym dniu ale pewnie urodzisz przedemna przy poprzednich dwoch nie wypal mi czop ani wody.Juz postawilam u mnie dopiero 34+3 chociaz jeszcze 1.5 tygodnia
reklama
malina_11
Fanka BB :)
Gratulacje kochana! Dużo zdrówka dla Was!!! [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Udało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami
ale juz urodzila corcie o 11.30Powodzenia życzę szybkiego porodu[emoji1]
kinga30
Tak dzisiaj rano mnie ze szpitala wypuscili. A niedawno wypadl mi czop, nie mam watpliwosci, ze to to mam tylko strach ile jeszcze pochodzejuz Ci wypadl? Jestesmy w tym samym dniu ale pewnie urodzisz przedemna przy poprzednich dwoch nie wypal mi czop ani wody.
zaczarowanaKicia
Gratulacje super waga jak na ten tydzienUdało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami
malina_11
Cześć kochane [emoji1] dobrze ze dziś obyło się bez złych wiadomości jak widzę [emoji6] mam nadzieję że samopoczucia u was okej. My dziś zlapalismy trochę słonka, dobrze że wiaterek cały dzień delikatnie wiał bo temperatura była idealna [emoji16] teraz leżę, odpoczywam bo nogi trochę opuchły a mój K z bratem szykują kolacje [emoji16] będzie grill [emoji39] miłego wieczorku [emoji8]
Załączniki
Margana
Kinga fajnie, ze w domku, ale teraz na prawde musisz odpoczywac. Juz niewiele zistalo, ale jednak jeszcze ciut za wczesnie.Ja wyszlam do domu, mam lezec ale wlasnie przed chwila wypadl mi czop sluzowy na szczescie bez krwi
Cześć kochane [emoji1] dobrze ze dziś obyło się bez złych wiadomości jak widzę [emoji6] mam nadzieję że samopoczucia u was okej. My dziś zlapalismy trochę słonka, dobrze że wiaterek cały dzień delikatnie wiał bo temperatura była idealna [emoji16] teraz leżę, odpoczywam bo nogi trochę opuchły a mój K z bratem szykują kolacje [emoji16] będzie grill [emoji39] miłego wieczorku [emoji8]Zobacz załącznik 865631
Super!!!!
Udało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami
Gratuluję!!!
Na szczęście choć wcześniak, to wagowo ładnie, i na pewno niedługo będziesz mogła zabrać malutką do domu [emoji110][emoji110][emoji110]
A ty jak się czujesz?
reklama
Podziel się: