reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mamuśki, właśnie miałam sprawdzane przepływy i ilość wód. Wody w normie, przepływy dobre i na razie nie widzą zagrożenia dla maluszka. Jeśli nic się nie zmieni, ciśnienie utrzyma się tak tak się utrzymuje, przepływy się nie pogorszą to najpóźniej w 38tyg będę miała indukowany poród :) jednak zostanę czerwcową mamą :)
Noo to co oni taka panikę siali skoro wszystko jest dobrze [emoji16] a czemu masz rodzic szybciej skoro wszystko jest ok?

reklama
Udało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami
Gratulacje :))))

Udało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami
Gratulacje!!!:)

Ogromne gratulacje :)
Zdrówka dla Tosi i dużo siły dla mamusi!

Gratulacje !!

@gawkat wow! Kolejna mamusia i dzidziuś w naszej grupie..! Gratulacje dziewczyny, obyście jak najszybciej były razem...!!!

Tak ogólnie to witam sie w rozpoczętym 37 tygodniu! :)
Kiedy to zleciało?
Pamietam jak podczas siusiania na test klęłam jak głupia bo oczywiście dłoń też obsikałam, a tu zaraz koniec i Nasz pulpecik będzie z Nami :)

Joooolaaaaa <3 :D

ja Cie podziwiam ze dajesz teraz radd ze slubem ja to chetnie bym zabila dzis tego meza mojego dzis po prawie 10 latach od slubu ( 16 sierpnia) a wlasciwie od cywilnego11 lat

Kochana, z pierwszym się rozwiodłam :D trochę lepsze wyjście niż zabójstwo ;) ale w sumie nie tak daleko hahahah :D Ja pierwszy ślub miałam w 2008 r więc byłabym 10 lat po ślubie dzisiaj... A teraz wiem że z aktualnym narzeczonym pasujemy totalnie, pomimo sporej różnicy wieku, różnych krajów itp., ale zgadzam się z większością, że nie ma związków idealnych. Każdy ma czasami gorszy dzień, każdy bywa egoistą, powie coś, czego potem żałuje... z wiekiem człowiek po prostu uczy się iść na kompromis i rozwiązywać problemy :tak:

Ale ladna[emoji5] Juz sobie wyobrazam jak pieknie bedziesz wygladac[emoji3]

Dziękuję :* Mam nadzieję po prostu że jak za kilka lat spojrzę na te foty to się nie załamię ;) :D

Ja z moim jestem 7 lat, po ślubie 3 :) Ja wszystkich chcę zabić , ale jego chcę zabić najmniej :D

Dokładnie! Najlepsza definicja :D

Gratulacje!!! Niech malutka rosnie zdrowo! Obyscie jak najsxybciej wyszly ze szpitala. A Ty tez dochodz szybko do siebie!

reklama
Gratulacje ! Dobrze że wszystko ok :)

Do góry