reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mamuśki, właśnie miałam sprawdzane przepływy i ilość wód. Wody w normie, przepływy dobre i na razie nie widzą zagrożenia dla maluszka. Jeśli nic się nie zmieni, ciśnienie utrzyma się tak tak się utrzymuje, przepływy się nie pogorszą to najpóźniej w 38tyg będę miała indukowany poród :) jednak zostanę czerwcową mamą :)
Noo to co oni taka panikę siali skoro wszystko jest dobrze [emoji16] a czemu masz rodzic szybciej skoro wszystko jest ok?

reklama
Udało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami
Gratulacje :))))

Udało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami
Gratulacje!!!:)

Ogromne gratulacje :)
Zdrówka dla Tosi i dużo siły dla mamusi!

Gratulacje !!

@gawkat wow! Kolejna mamusia i dzidziuś w naszej grupie..! Gratulacje dziewczyny, obyście jak najszybciej były razem...!!!

Tak ogólnie to witam sie w rozpoczętym 37 tygodniu! :)
Kiedy to zleciało?
Pamietam jak podczas siusiania na test klęłam jak głupia bo oczywiście dłoń też obsikałam, a tu zaraz koniec i Nasz pulpecik będzie z Nami :)

Joooolaaaaa <3 :D

ja Cie podziwiam ze dajesz teraz radd ze slubem ja to chetnie bym zabila dzis tego meza mojego dzis po prawie 10 latach od slubu ( 16 sierpnia) a wlasciwie od cywilnego11 lat

Kochana, z pierwszym się rozwiodłam :D trochę lepsze wyjście niż zabójstwo ;) ale w sumie nie tak daleko hahahah :D Ja pierwszy ślub miałam w 2008 r więc byłabym 10 lat po ślubie dzisiaj... A teraz wiem że z aktualnym narzeczonym pasujemy totalnie, pomimo sporej różnicy wieku, różnych krajów itp., ale zgadzam się z większością, że nie ma związków idealnych. Każdy ma czasami gorszy dzień, każdy bywa egoistą, powie coś, czego potem żałuje... z wiekiem człowiek po prostu uczy się iść na kompromis i rozwiązywać problemy :tak:

Ale ladna[emoji5] Juz sobie wyobrazam jak pieknie bedziesz wygladac[emoji3]

Dziękuję :* Mam nadzieję po prostu że jak za kilka lat spojrzę na te foty to się nie załamię ;) :D

Ja z moim jestem 7 lat, po ślubie 3 :) Ja wszystkich chcę zabić , ale jego chcę zabić najmniej :D

Dokładnie! Najlepsza definicja :D

Gratulacje!!! Niech malutka rosnie zdrowo! Obyscie jak najsxybciej wyszly ze szpitala. A Ty tez dochodz szybko do siebie!

reklama
Gratulacje ! Dobrze że wszystko ok :)

Do góry