reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Udało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami
gratulacje wszystkiego dobrego .Zebyscie jak nsjszybciej wyszly do domku . waga ok z oddychanie raczej tez juz nie powinno byc problemow wiec moze nie dlugo przeniosa ci ja na sale

reklama
Udało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami
Gratulacje gratulacje !!!! Zdrówka dla Was i oby jak najszybciej dali Ci ja ;)

gratulacje !!!! swietna waga i mam nadzieje, ze wszystko z nia ok !!!! trzymajcie sie mocno !

Jak za 10 lat napiszesz, że jest idealnie, to wtedy uwierzę ;)

Oczywiście, z wiekiem się inaczej podchodzi, bardziej docenia, itd, ale ideałów po prostu nie ma ;)
My jesteśmy razem naprawdę szczęśliwi, nie zamieniłabym swojego O na nikogo innego, ale nie powiedziałabym, że jest idealnie, albo inaczej - jakieś "rysy" pojawiają się zawsze, a od nas zależy, co z tym zrobimy, czy zaakceptujemy czyjeś wady, itd, czy z tak naprawdę drobiazgów będziemy robić większe problemy ;)

Ja się zgodzę z Agnieszką :) my tez jesteśmy bardzo szczęśliwi po 13 latach i wiele nas zbliżyło a i też pierwsze prawie 3 lata to bloga sielanka bez ani jednej kłótni ... ale po prostu związki i ludzie maja swoje etapy, charaktery, różne sytuacje po drodze - nie zawsze jest i będzie pięknie, ważne jak się przez gorsze chwile przechodzi :) my mieliśmy kilka gorszych okresów i pewnie wiele przed nami :)

Gratulacje kochana następna mama na naszym forum !!!!!

To tak jak u nas, też mogę powiedzieć że to najpiękniejsze 11 miesięcy w moim życiu :)

My też się nie kłócimy, nigdy nam się nie zdarzyla nawet jakaś wymiana zdań czy nieporozumienia. Mi się wydaje że niekiedy ludzie już inaczej podchodzą do związku jeśli są po przejściach, wtedy nie stwarzają sobie problemów i nie robią kłótni z błahych powodów.

Mowi się, ze właśnie w kłótni i gorszych chwilach poznaje się tak naprawdę dopiero drugiego człowieka :)

reklama

Wielkie gratulacje!!!!

Do góry