gratulacje wszystkiego dobrego .Zebyscie jak nsjszybciej wyszly do domku . waga ok z oddychanie raczej tez juz nie powinno byc problemow wiec moze nie dlugo przeniosa ci ja na saleUdało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami
reklama
Sprightly88
Fanka BB :)
Ja z moim jestem 7 lat, po ślubie 3 Ja wszystkich chcę zabić , ale jego chcę zabić najmniej
My prawie 13 lat razem, 5 po ślubie ostatnie 2 lata starań - a myśleliśmy ze tak szybko pójdzie [emoji28]
Sprightly88
Nas kilkaset metrów bo to moj sąsiad z jednej ulicy był a poznałam go jak miałam 17 lat dopiero [emoji23] i to przypadkiem na lodowisku w innym mieście
My tez jedno osiedle, kilka bloków od siebie, a poznaliśmy się w klasie w liceum
Agatka29
Gratulacje gratulacje !!!! Zdrówka dla Was i oby jak najszybciej dali Ci jaUdało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami
Onaszczesliwa2018
GratulacjeUdało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami
arona
gratulacje !!!! swietna waga i mam nadzieje, ze wszystko z nia ok !!!! trzymajcie sie mocno !Udało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami
Sprightly88
Jak za 10 lat napiszesz, że jest idealnie, to wtedy uwierzę
Oczywiście, z wiekiem się inaczej podchodzi, bardziej docenia, itd, ale ideałów po prostu nie ma
My jesteśmy razem naprawdę szczęśliwi, nie zamieniłabym swojego O na nikogo innego, ale nie powiedziałabym, że jest idealnie, albo inaczej - jakieś "rysy" pojawiają się zawsze, a od nas zależy, co z tym zrobimy, czy zaakceptujemy czyjeś wady, itd, czy z tak naprawdę drobiazgów będziemy robić większe problemy
Ja się zgodzę z Agnieszką my tez jesteśmy bardzo szczęśliwi po 13 latach i wiele nas zbliżyło a i też pierwsze prawie 3 lata to bloga sielanka bez ani jednej kłótni ... ale po prostu związki i ludzie maja swoje etapy, charaktery, różne sytuacje po drodze - nie zawsze jest i będzie pięknie, ważne jak się przez gorsze chwile przechodzi my mieliśmy kilka gorszych okresów i pewnie wiele przed nami
Karla88
Udało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami
Gratulacje kochana następna mama na naszym forum !!!!!
Sprightly88
To tak jak u nas, też mogę powiedzieć że to najpiękniejsze 11 miesięcy w moim życiu
My też się nie kłócimy, nigdy nam się nie zdarzyla nawet jakaś wymiana zdań czy nieporozumienia. Mi się wydaje że niekiedy ludzie już inaczej podchodzą do związku jeśli są po przejściach, wtedy nie stwarzają sobie problemów i nie robią kłótni z błahych powodów.
Mowi się, ze właśnie w kłótni i gorszych chwilach poznaje się tak naprawdę dopiero drugiego człowieka
reklama
Sprightly88
Udało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami
Wielkie gratulacje!!!!
Podziel się: