reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

W części szpitali w ogole zabraniaja majtek. Nosi sie tylko podpaske miedzy nogami i wietrzy krocze w pozycji lezacej ile wlezie. To pomaga na szybsze gojenie ran. A w domu robisz co chcesz na dobrą sprawę. Polecam te siateczkowe a zwykle ale 100% bawełny na wyjścia z domu. Żadne koronki, syntetyczne materiały.
Tu wiem że na pewno preferują te siateczkowe

reklama
My tez sie nie klocilismy przez kilka lat, a potem to wyszlo jednak. No ale wiadomo, kazdy jest inny.
Potwierdzam pierwsze lata wspaniale, teraz jest tez ok ale to nieuniknione ze po kilku latach wchodzą kłótnie, normalne małżeństwo najważniejsze żeby umieć sie pogodzic rozmawiac

Udało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami

reklama
Udało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami
Gratulacje

Do góry