Tu wiem że na pewno preferują te siateczkoweW części szpitali w ogole zabraniaja majtek. Nosi sie tylko podpaske miedzy nogami i wietrzy krocze w pozycji lezacej ile wlezie. To pomaga na szybsze gojenie ran. A w domu robisz co chcesz na dobrą sprawę. Polecam te siateczkowe a zwykle ale 100% bawełny na wyjścia z domu. Żadne koronki, syntetyczne materiały.
reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Potwierdzam pierwsze lata wspaniale, teraz jest tez ok ale to nieuniknione ze po kilku latach wchodzą kłótnie, normalne małżeństwo najważniejsze żeby umieć sie pogodzic rozmawiacMy tez sie nie klocilismy przez kilka lat, a potem to wyszlo jednak. No ale wiadomo, kazdy jest inny.
olaaa7
Faktycznie. Kinga jak u ciebie sytuacja?kinga tez milczy ...
arona
maz mial przyjechac , mam nadzieje , ze tak sie nia zajal , ze nie ma czasu pisac...Faktycznie. Kinga jak u ciebie sytuacja?
Udało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami
reklama
Wiolka1980
GratulacjeUdało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami
Podziel się: