reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie jestescie sami. 1 kwietnia minął rok naszej znajomosci . Po pół roku wzielismy ślub i odrazu po ślubie zaszłam w ciążę. To są najpiekniejsze 14 miesięcy mojego życia
To tak jak u nas, też mogę powiedzieć że to najpiękniejsze 11 miesięcy w moim życiu :)

To uwierz bo u nas jest idealnie . Może poprostu z wiekiem człowiek docenia szczęście
My też się nie kłócimy, nigdy nam się nie zdarzyla nawet jakaś wymiana zdań czy nieporozumienia. Mi się wydaje że niekiedy ludzie już inaczej podchodzą do związku jeśli są po przejściach, wtedy nie stwarzają sobie problemów i nie robią kłótni z błahych powodów.

reklama
Hej, pytanie do dziewczyn, które już rodziły. Czy po porodzie nosiłyście normalną bieliznę czy takie specjalne siateczkowe majtki? Kuzynka mówi, że powinnam mieć tylko te siateczkowe ale ja nigdy o tym nawet nie słyszałam, co radzicie?
W części szpitali w ogole zabraniaja majtek. Nosi sie tylko podpaske miedzy nogami i wietrzy krocze w pozycji lezacej ile wlezie. To pomaga na szybsze gojenie ran. A w domu robisz co chcesz na dobrą sprawę. Polecam te siateczkowe a zwykle ale 100% bawełny na wyjścia z domu. Żadne koronki, syntetyczne materiały.

Hej, pytanie do dziewczyn, które już rodziły. Czy po porodzie nosiłyście normalną bieliznę czy takie specjalne siateczkowe majtki? Kuzynka mówi, że powinnam mieć tylko te siateczkowe ale ja nigdy o tym nawet nie słyszałam, co radzicie?
Ja akurat miałam bardzo duże nacięcie i nie było opcji bym dała radę ubrać inne niż te siateczkowe bo jednak te siateczkowe najmniej podrażniały mi ranę, nosiłam je w szpitalu i jeszcze długo w domu bo rana niestety bardzo długo mi sie goiła :-(

Na poczatku tylko siatkowe. Powinno sie wietrzyc krocze.

reklama
To tak jak u nas, też mogę powiedzieć że to najpiękniejsze 11 miesięcy w moim życiu :)

My też się nie kłócimy, nigdy nam się nie zdarzyla nawet jakaś wymiana zdań czy nieporozumienia. Mi się wydaje że niekiedy ludzie już inaczej podchodzą do związku jeśli są po przejściach, wtedy nie stwarzają sobie problemów i nie robią kłótni z błahych powodów.
My tez sie nie klocilismy przez kilka lat, a potem to wyszlo jednak. No ale wiadomo, kazdy jest inny.

Do góry