reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jejku dziewczyny jakie emocje !
Na 100% pakuje dziś torbę :p

Chociaż u mnie mały uparciuszek znów powrócił do pozycji poprzecznej, takze fizycznie i tak nie dam rady jej urodzić. Na początku lipca zapadnie decyzja co robimy jesli mała dalej sie nie obruci.

reklama
No nie!? Szaleństwo jakieś :D pamiętam jak szłam do łazienki zrobić testy, wychodzę i próbowałam wkręcić M że się nie udało, w końcu jak mu pokazałam to zaczęłam ryczeć jak głupia a on mi tylko mówił że mam przestać płakać, że trzeba się cieszyć, kurka już mam łzy w oczach ...
Weź ja sikałam na test będąc pewna, że nie jestem w ciąży bo bolał mnie brzuch i byłam pewna że zaraz dostanę okresu i kochaliśmy się w niepłodne (zaszłam w 5 dniu cyklu). Robiłąm test tylko dlatego, ze wieczorem urządzaliśmy taką większą imprezę i chciałam spokojnie bez myślenia się napić :D
No i nasiusiałam, nastawiłam stoper, myje sobie buzie itp. Czas odmierzony i co? 2 kreski. Biegnę do Łukasza i mówię że jestem w ciaży, on zaczął mnie przytulać podnosić itp a ja w płacz. Pyta się co sie stało. To odpowiadam "Nie mogłam zajść jutro? Mamy 4 litry Jacka Danielsa na którego będą mogła tylko popatrzeć" Trzasnęłam drzwiami od sypialni i filmowo rzuciłam się z rozpaczą na łóżko :D

Tak!!! Zamówiłam wczoraj opaskę z kokarda i odpinana woalka- wiec po ślubie będę mogła jeść i jej nie obślinię [emoji23][emoji23]

Zobacz załącznik 865454
ja Cie podziwiam ze dajesz teraz radd ze slubem ja to chetnie bym zabila dzis tego meza mojego dzis po prawie 10 latach od slubu ( 16 sierpnia) a wlasciwie od cywilnego11 lat

Weź ja sikałam na test będąc pewna, że nie jestem w ciąży bo bolał mnie brzuch i byłam pewna że zaraz dostanę okresu i kochaliśmy się w niepłodne (zaszłam w 5 dniu cyklu). Robiłąm test tylko dlatego, ze wieczorem urządzaliśmy taką większą imprezę i chciałam spokojnie bez myślenia się napić :D
No i nasiusiałam, nastawiłam stoper, myje sobie buzie itp. Czas odmierzony i co? 2 kreski. Biegnę do Łukasza i mówię że jestem w ciaży, on zaczął mnie przytulać podnosić itp a ja w płacz. Pyta się co sie stało. To odpowiadam "Nie mogłam zajść jutro? Mamy 4 litry Jacka Danielsa na którego będą mogła tylko popatrzeć" Trzasnęłam drzwiami od sypialni i filmowo rzuciłam się z rozpaczą na łóżko :D
Z Jackiem Danielsem boskie [emoji23][emoji23][emoji23]

Buhahaha już widzę jak się na to łóżko rzucasz :D Ja byłam pewna, a może ślepo liczyłam że jak jest seks to na pewno jest też ciąża i się udało w pierwszym cyklu :)

Buhahaha już widzę jak się na to łóżko rzucasz :D Ja byłam pewna, a może ślepo liczyłam że jak jest seks to na pewno jest też ciąża i się udało w pierwszym cyklu :)
Fuksiara [emoji23]
Jak moja przyjaciółka - jeden raz w dniu teoretycznie niepłodnym, jakiś 5dc... [emoji6]
U nas 3 lata starań, prób, strat...

Galadriela ale masz ćwiczenia :D
Gawkat - kciuki mocne [emoji110]
Reszta - pakujmy torby lepiej jak ktoś jeszcze nie skończył bo finisz bliski :D

reklama
Do góry