Mam te same odczucia [emoji14] 8 lat po ślubie 11 lat znajomości, a teraz na końcówce ciąży mam ochotę go zabić heheja Cie podziwiam ze dajesz teraz radd ze slubem ja to chetnie bym zabila dzis tego meza mojego dzis po prawie 10 latach od slubu ( 16 sierpnia) a wlasciwie od cywilnego11 lat
reklama
U mnie syn w 9dc nieplanowany, a córka za 1 razem w 10dc. Z taka płodnością muszę coś wymyślić, żeby przypadkiem 3 nie mieć [emoji33]Buhahaha już widzę jak się na to łóżko rzucasz Ja byłam pewna, a może ślepo liczyłam że jak jest seks to na pewno jest też ciąża i się udało w pierwszym cyklu
niemamco
Fanka BB :)
U mnie syn w 9dc nieplanowany, a córka za 1 razem w 10dc. Z taka płodnością muszę coś wymyślić, żeby przypadkiem 3 nie mieć [emoji33]
U nas starania ponad 1.5 roku, w ostatnim cyklu skusiłam sie na testy owulacyjne i wtedy sie udało
A możesz napisać, jak się sprawuje?Matko, cala nac nie spalam. Czuje sie jak bym z nocki wrocila[emoji53] Jeszcze w dodatku jest tak goraco, ze cala mokra jestem siedzac[emoji53] Ale zaraz odpale i wyprobuje wentylator, ktory M rano kupil w Aldim[emoji3]
Mama właśnie chcę go kupić
my sie znamy prawie 14 lat .kurna przyszlam na Andrzejki z zaprzyjaznionym Wlochem Andreą a zakochalam sie w moim mezu i przetanczylam z Piotrkism cala noc .Bo Andrea jak typowy Wloch zatanczyl poloneza a potem w kuchni flirtowal z innymi dziewczynamiMam te same odczucia [emoji14] 8 lat po ślubie 11 lat znajomości, a teraz na końcówce ciąży mam ochotę go zabić hehe
Paradoksalnie ja swojego nie chce na razie zabijać, no, tylko czasami, ale to i przed ciążą tak byłoMam te same odczucia [emoji14] 8 lat po ślubie 11 lat znajomości, a teraz na końcówce ciąży mam ochotę go zabić hehe
Ale my ponad 15 lat razem, już jak stare dobre małżeństwo [emoji23]
miloscwczasachpopkultury
Ja poznałam mojego Bartka w maju 2016 roku, po miesiącu już byliśmy razem i już tutaj mieszkalam w Zgorzelcu, wcześniej Wrocław i nie żałuje. We wrześniu 2017 byłam w tej pierwszej ciąży bliznIaczej, która straciliśmy niestety i 12 października zabieg, a wychodzi na to, że 29 października znowu zaszłam w ciąże i jest Kornelia
miloscwczasachpopkultury
I nagle minęło 2 lata, nawet nie wiem gdzie, ale to najlepsze 2 lata życia i teraz jak będzie za 57 dni mała z nami to już w ogóle będzie kosmos, szczęście maaaxymalne
reklama
Podziel się: