reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@miloscwczasachpopkultury witamy i zapraszamy! :) Mamy tu same fajne dziewczyny :) Przykro mi z powodu Twojej straty, tu na forum jest dużo dziewczyn po przejściach. Co do tego że możesz zostac lipcówką to ja wczoraj myslałam że zostanę majówką :D Na szczęście fałszywy alarm :) Ciekawe ile z Nas faktycznie będzie lipcówkami :) Też już wszystko gotowe mamy, wczoraj rodzice przywieźli łóżeczko (Tata sam budował z mechanizmem bujającym), nawet fotelik juz z Nami autem jeździ :D

reklama
@miloscwczasachpopkultury witamy i zapraszamy! :) Mamy tu same fajne dziewczyny :) Przykro mi z powodu Twojej straty, tu na forum jest dużo dziewczyn po przejściach. Co do tego że możesz zostac lipcówką to ja wczoraj myslałam że zostanę majówką :D Na szczęście fałszywy alarm :) Ciekawe ile z Nas faktycznie będzie lipcówkami :) Też już wszystko gotowe mamy, wczoraj rodzice przywieźli łóżeczko (Tata sam budował z mechanizmem bujającym), nawet fotelik juz z Nami autem jeździ :D

Ja będę napewno czerwcowy. Planowane cc na połowę czerwca, a może być i wcześniej. Jedno co wiem to urodzę w tym miesiącu :)

Dziewczyny, ale ja jestem sexy!
Siedze rozwalona przez Tv z nogami w misce z zimną wodą. Mam na sobie tylko majtki, bo cycki mi sie odparzyły wiec wysmarowałam je sudocremem brzuch bio oilem i sie wietrzę przy wiatraku. Twarz sobie wachluje i oczywiście sapię i dyszę jak lokomotywa u kresu swojej wytrzymałości. Stopy mam jak płetwy, dłonie napuchnięte a usta non stop powtarzają "o ku*wa ale gorąco"
No jak nic trzeba tylko czekać az jakiś sławny fotograf dostrzeże w tym piękno i umieści mnie na okładce vogue! :D

Ja tu na zawał zejdę serio.. Dziewczyna obok mnie co leży jest w 34 tyg i właśnie zaczęły jej wody odchodzić... Ja to chyba ciśnienie chyba teraz mam milion.. Tak mnie tu stresuje wszystko... Serio.. A u mnie zaraz 3 tydzień jak leżę..

Kobitki trochę mi głupio, że tak nieświadomie dziś tutaj wam się wcisnęłam i też nie chce być nachalna i się wciskać, ale skoro mam termin na 3-5 sierpnia to nie wiem czy ja nie będę i w lipcu rodziła naszej córci haha [emoji56][emoji5]

I tak się zastanawiam czy mogę do was dołączyć i się udzielać. Wiadomo od początku listopada przynależę w całości do sierpniowek i tam jestem na codzień, ale przez to leżenie w domku i wypoczywania tak mi się nudzi, że chętnie się poudzielam, a jestem gaduła niemała [emoji16][emoji16][emoji16]

Tylko wole zapytać czy mogę i czy nikt nie ma nic przeciwko mojej aktywności u was?

Spoko u nas tu wesoło [emoji4]

Pozdrawiamy z Maksiem :)
DSC_0176.JPG

Załączniki

• DSC_0176.JPG
    DSC_0176.JPG
    61,4 KB · Wyświetleń: 444
reklama
Do góry