reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@miloscwczasachpopkultury witamy i zapraszamy! :) Mamy tu same fajne dziewczyny :) Przykro mi z powodu Twojej straty, tu na forum jest dużo dziewczyn po przejściach. Co do tego że możesz zostac lipcówką to ja wczoraj myslałam że zostanę majówką :D Na szczęście fałszywy alarm :) Ciekawe ile z Nas faktycznie będzie lipcówkami :) Też już wszystko gotowe mamy, wczoraj rodzice przywieźli łóżeczko (Tata sam budował z mechanizmem bujającym), nawet fotelik juz z Nami autem jeździ :D

Stara nic się nie pochwaliłaś jakieś zdj sesja czy coś z łóżeczkiem czekamy [emoji38]

reklama
Ja tu na zawał zejdę serio.. Dziewczyna obok mnie co leży jest w 34 tyg i właśnie zaczęły jej wody odchodzić... Ja to chyba ciśnienie chyba teraz mam milion.. Tak mnie tu stresuje wszystko... Serio.. A u mnie zaraz 3 tydzień jak leżę..

Widzisz jaka ty tam masz naukę praktyczna wszystko obejrzysz sobie na żywo
A tak serio marika nie ma szans żebyś do domu mogła iść i leżeć plackiem bo kurde ten szpital może wykończyć
Ci lekarze ci mówią wogole?? Oni chcą cię trzymać do porodu czy jak??

Czekamy na trzeciego synka, termin mam na 16 lipca [emoji4] młodszy ma 16 miesięcy, a starszy w październiku będzie miał 3 lata.

No to faktycznie malutkie mieszkanko, ale powoli odłożycie na większe....A domek to już w ogóle super by było [emoji4]

No to niezła gromadka męska. My tak za 3-4 lata chcielibyśmy następne dziecko, fajnie by było synka do pary albo juz najlepiej bliźniaki za jednym razem hah :) ja mam na 5 sierpnia to może będą w podobnym terminie :)

A imię już wybrane? :)

Jasne, narazie jako tako dajemy radę, bo grunt to przemyślane ułożenie wszystkiego, nie zbieranie gratów itd. A cieszę się, ze mała swój pokoik będzie miała i jak będzie miała rok, 2 lata i 3 latka to będzie miała swój kąt do zabawy i do edukacji :)

Później za 3,5 doku przeprowadzimy się na większe, bo akurat odkładać mamy z czego skoro i ja mam wypłatę i Bartek w Niemczech pracuje i ma teraz lepsze warunki finansowe na umowę na firmę :)

@miloscwczasachpopkultury witamy i zapraszamy! :) Mamy tu same fajne dziewczyny :) Przykro mi z powodu Twojej straty, tu na forum jest dużo dziewczyn po przejściach. Co do tego że możesz zostac lipcówką to ja wczoraj myslałam że zostanę majówką :D Na szczęście fałszywy alarm :) Ciekawe ile z Nas faktycznie będzie lipcówkami :) Też już wszystko gotowe mamy, wczoraj rodzice przywieźli łóżeczko (Tata sam budował z mechanizmem bujającym), nawet fotelik juz z Nami autem jeździ :D

Dziękuje kochana :) miło mi. Jasne, nic nie dzieje się bez powodu, ja jestem takiego zdania i chyba tak miało być, że nasze 2 małe aniołki mieliśmy stracić żeby moc mieć od razu później szybciutko córeczkę i już prawie jesteśmy przy końcu :) a na wszystko przyszedł swój czas, zdążyliśmy uzbierać od stycznia na nowe auto w kombi, odlozyc na koncie na inne wydatki, wyprawkę bez problemu robiliśmy, ja od grudnia 2017 roku dostałam prace i fuksem miałam umowę o prace na rok i dzięki temu w połowie marca mogłam iść na zwolnienie i mieć pieniążki teraz do sierpnia 2019 także mówię nic nie dzieje się bez powodu :) my tez dojrzeliśmy bardzo, dużo się zmieniło na lepsze odkąd ta mała istotka zamieszkała w moim brzuszku, naszych sercach i głowie :) liczy się teraz tylko zdrowie, ona i piękna przyszłość :)

Ojej to niech dzidzia nadal wysiedzi w brzuszku przynajmniej tak z 3 tyg jeszcze [emoji85][emoji85]

No i super :) grunt to przygotowanie.

Widzisz jaka ty tam masz naukę praktyczna wszystko obejrzysz sobie na żywo
A tak serio marika nie ma szans żebyś do domu mogła iść i leżeć plackiem bo kurde ten szpital może wykończyć
Ci lekarze ci mówią wogole?? Oni chcą cię trzymać do porodu czy jak??
Do porodu na pewno tu nie zostanę bo nie ma zagrożenia... Mogę zostać do końca tygodnia i żegnam... Ktg czyste, z szyjka nie ma tragedii a ja już na prawdę mam dość 3 tyg prawie już tu jestem... Idzie oszaleć i się zestresować jak się to wszystko widzi... Teraz miałam jakieś skoki ciśnienia ale nie jakieś mega straszne i już alarm zrobili i mam 3x2 tabletki i czuje się po nich jak naćpana.. Masakra jakaś

Ja tu na zawał zejdę serio.. Dziewczyna obok mnie co leży jest w 34 tyg i właśnie zaczęły jej wody odchodzić... Ja to chyba ciśnienie chyba teraz mam milion.. Tak mnie tu stresuje wszystko... Serio.. A u mnie zaraz 3 tydzień jak leżę..

Ojeju, to rzeczywiście nieciekawie, że masz tam takie ekscesy i zamiast być spokojniejsza to więcej stresu masz tylko. Przekichane. Musisz wytrzymac. A Ty do kiedy musisz leżeć w szpitalu i czemu?

Ojeju, to rzeczywiście nieciekawie, że masz tam takie ekscesy i zamiast być spokojniejsza to więcej stresu masz tylko. Przekichane. Musisz wytrzymac. A Ty do kiedy musisz leżeć w szpitalu i czemu?
Do kiedy to nie wiem ale już aa długo tu już wytrzymam.. Psychicznie... Termin mam na 4 lipca, skurcze zatrzymane, szyjka się uspokoiła więc niech już nie świrują bo ja tu szaleje już i na końcu znajdą mi tyle chorób że hej..

IMG_1683.jpg

[emoji7][emoji177][emoji5]

Załączniki

• IMG_1683.jpg
    IMG_1683.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 360
reklama
Mi nic nie przyszło !!!!! Jak to możliwe???
A wpisz może na poczcie żeby wyswietlilo wiadomości od "rossman" bo może przeoczylas? Albo idź i powiedz, że dostalas meila i oni wtedy skanuja Twoja aplikacje i dostajesz :) może przejdzie mimo tego, że meila nie masz... Podawalas w rossne przewidywana datę porodu czy tylko datę urodzenia córki? Bo może podałaś tylko corke

Do góry