reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
IMG_9987.JPG

Kto korzysta z rogala do spania [emoji23]

Załączniki

• IMG_9987.JPG
    IMG_9987.JPG
    404,8 KB · Wyświetleń: 372
Dziewczyny, ale ja jestem sexy!
Siedze rozwalona przez Tv z nogami w misce z zimną wodą. Mam na sobie tylko majtki, bo cycki mi sie odparzyły wiec wysmarowałam je sudocremem brzuch bio oilem i sie wietrzę przy wiatraku. Twarz sobie wachluje i oczywiście sapię i dyszę jak lokomotywa u kresu swojej wytrzymałości. Stopy mam jak płetwy, dłonie napuchnięte a usta non stop powtarzają "o ku*wa ale gorąco"
No jak nic trzeba tylko czekać az jakiś sławny fotograf dostrzeże w tym piękno i umieści mnie na okładce vogue! :D
Jolka[emoji23] Jak zwykle bezbledna! Ale chetnie bym sie sama taka sexi zrobila, a tu trzeba wyjsc na ten upal[emoji53]

Ja tu na zawał zejdę serio.. Dziewczyna obok mnie co leży jest w 34 tyg i właśnie zaczęły jej wody odchodzić... Ja to chyba ciśnienie chyba teraz mam milion.. Tak mnie tu stresuje wszystko... Serio.. A u mnie zaraz 3 tydzień jak leżę..
No wlasnie, chyba w domu bys miala mniej stresow. Chociaz Jola wczoraj tez dostarczyla swoich[emoji6]

reklama
Hej dziewczyny, czytam i czytam opinie różnych pampersów na internecie i już sama nie wiem, który powinnam wybrać, na jakie Wy się zdecydowałyście? :)

Do góry